-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Ha meglesz a WP-s telefonom (L800 vagy L620) akkor mire ajánlott állítani a régiót és a nyelvet?
Úgyértem hogy UK/USA régiónak vagy angol nyelvnek van annyi előnye hogy arra állítsam majd? -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Ha böngészőből letöltöltök egy pdfet, akkor azt utána meg tudom nyitni az adobe readerrel. De törölni hogy tudom?
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Bdanyy
addikt
-
Воланд
titán
viszont ez a zune, meg a smart dj akkora kiralysag, hogy ha holnap sikerul elintezni a kartyamat, akkor nyomok egy subscribe gombot az egy eves elofizetesre, a zenegyujtemenyemre meg egy shift+delt.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
"Your 30-Day Music Pass Trial gives you unlimited access to millions of songs on your Windows PC or tablet, and Windows Phone. Download or stream as many songs as you like and listen to them for as long as your subscription is up to date. Credit card required. After your free 30 days, this trial continues to a paid monthly subscription at $9.99 per month (subject to change) plus applicable taxes unless you cancel before the end of the trial period." [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Assdak
őstag
US migrálásnak hátrányai lehetnek? Magyar régiós appokat egyáltalán nem lehet felvarázsolni? ( pl bkv menetrend etc. )
-
pzstm
titán
Paypal volt csak hozzáadva, gondolom xbox dolgoknál azt is úgy veszi mintha már kártya lenne. 30day trial belőve, renewal kilőve
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
HawerKing
őstag
Nemtudjatok mikor lessz mar elerheto a Nokia csengohang szerkeszto?? Egyaltalan miert vettek le a piacterrol par hete fennt volt...
A masik meg mintha direkt szaroznak ossze az osszes youtube appot... MetroTube tokeletes volt aztan jott fizetosbe s most meg nemtudok bejelentkezni , ez a Tube Pro (supertube) nal is fenn al s mas youtub app nal is , amibe betudok jelentkezni ott nemjelennek meg a lejatszasi listaim▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Lall
veterán
Mi ez a nagy migrálási láz? Ennyivel többet adna? Visszamigrálni lehet, ha nem jön be? Rommámigrálom magam...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
pzstm
titán
ma este kipróbálom, de azt az infót kaptam, hogy WP8-on tudsz PayPal-al fizetni appokért a Wallet segítségével
Lall: 3 havonta migrálhatsz
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
AMD Power
titán
Ehhez mit szóltok?
Felemás elégedettségi felmérés
Az Androidot veri a Windows Phone, de az iOS még messze vanMondjuk én nem bánnám ha menne rajta a Viber így 2013 derekán.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dzsosy
senior tag
Nekem egy kérdésem lenne a már sikeres migrálóktól. Akkor most a megvásárolt app-okat újra meg kell venni migrálás után, vagy sem? Köszi a válaszokat! (számomra ezen múlik, hogy bemerjek-e vállalni egy us -re migrálást )
-
Воланд
titán
válasz catroot #9435 üzenetére
beszeltem a supporttal chat-en, persze ott nem tud segiteni, viszont irtam, hogy most migraltam a fiokomat us-re es ennek ellenere a magyar support telefonszamat is megadta. kivancsi leszek, hogy ok mit mondanak.
-
-
l!nk87
aktív tag
Valaki nem foglalná össze egy kicsit, hogy miért jó, ha migrálom az accomat usa-ba vagy uk-ba ? melyik a jobb ? 3 hónap múlva vissza lehet majd állítani mo-ra, ha nem jó ? Jár-e valami hátránnyal, ha nekem van xbox-om, ugyanazt az acc-ot használom mindenhol (xbox-os hátrányra gondolok ...)
Usa-ba csak pékpállal (paypal) lehet fizetni ?Us-t vagy Uk-t ajánlotok ?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz polonic #9442 üzenetére
az azert kulon vicces, hogy pzstm-nek elfogadja a cib netkartyat, neked meg nem. ertem en, hogy mi eppen ki akarjuk jatszani a rendszert, de ez akkor is erdekes.
szerk.: vajon a kartyacserere mit reagalna? hozzaadni egy olyan kartyat, amit elfogadott masnal, majd ezt kicserelni?
[ Szerkesztve ]
-
-
pzstm
titán
válasz polonic #9442 üzenetére
nálam 230Ft-al terhelte be. Commerce oldalon próbálkozzatok, sehol máshol. (Tegnap ismerős CIB netkártyáját is simán megette, szóval mennie kell)
-
l!nk87
aktív tag
válasz polonic #9449 üzenetére
a bankkártya elfogadás akkor ugyanolyan lutri, mint az elején magyar régióval, ugye ?
Mondjuk nekem sima otp-s mastercard-os kártyám van ...akkor utolsó kérdésem a témával kapcsolatosan :
migrálás után HR kell, vagy elég egy restart ?Uk-be a szolgáltatás kínálat ugyanaz, mint us-be ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest