- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz szabonagyur #9299 üzenetére
Ha nem csak az adott országba szól a garancia, akkor igen.
-
őstag
Sziasztok!
Talán tudtok segíteni a problémámban.
Nálam a gmailben be van állítva, hogy logolja a beszélgetéseket. A telefonon (Lumia 800) nincsen semmi gtalk program telepítve, csupán a gmailes, facebookos és windows live fiókom van felvéve a beállítások között.
Tudtommal az "Üzenetek" menün belül az online partnereknél csak a facebook ismerősöket lehet látni, ennek ellenére non-stop online jelez engem gtalkon is.
Ma vettem észre, miközben megnéztem a tegnapi logokat, hogy többen is írtak gtalkon, persze ezt a telefon sehol nem jelezte.Ha natívan nincsen a gmail csevegője a telefonba beépítve, akkor miért jelez ott engem online állapotban?
Üdv, Szabolcs
"Less but better" - Dieter Rams
-
zsírsámán
senior tag
Miért pont most képtelen megnyitni egy pdf-et a drágaság, mikor most lenne rá a legnagyobb szükségem???? Nincs ékezet a címében, minden teljesen általános, és kis töltés után csak annyit nyom az arcomba, h there was an error opening the document.
-
busman_
tag
Office Word docot fbrol letöltve nem nyitja meg.Letoltodik IEben ott a Word logó, es irja hogy koppintson ide a megnyitáshoz de nem csinál semmit ha ranyomok. Aztán elobb egyszer csak,megnyitotta de azóta megint nem. Tapasztalt valaki hasonlót?
-
daniel909
addikt
válasz xEon1337 #9306 üzenetére
szerintem azért mert gmail=gtalk a telefon szerint, tehát ha online státuszba teszed, akkor az hatással lesz a gmail címedre is, ami közvetlen kapcsolatban van a gtalk-al is. hogy mi értelme van ennek beépített gtalk híján, azt ne kérdezd.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
őstag
válasz dejaris #9312 üzenetére
15 percenkénti frissítésre vagyok állítva, azt hiszem ez nem a push
Ebben csak az az idegesítő, hogy ha most épp nem nézem meg a tegnapi logokat, akkor nem látom, hogy keresett egy barátom valami fontos dologgal, ő meg azt hiszi, hogy gép előtt ülök, csak nem foglalkozok vele..
Telepítettem valami Talk.to nevű programot, így ezzal már elvileg rá tudok nézni néha a gtalk üzenetekre, meglátjuk mennyire válik be. Ennek volt a legkevésbé undorító a designja
"Less but better" - Dieter Rams
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis újdonság.[link]Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én azon akadtam ki, hogy maga a telefon mennyire sarkos és borotvaéles lesz (tudom, csak grafika), ez nem csak a zsebemet vágná ki, hanem egy hirtelen leüléskor még a zacsit is lenyisszantaná. Bár ennek az én koromban egyre kevésbé van jelentősége....
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
legiaap
félisten
Eddig az egyetlen dolog, amivel még nem volt bajom a 8x-emmel az az akksi, na ma megdőlt a dolog. 4 óra alatt 100-ról csutkára lemerült. Egyszer csak azt vettem észre kurva mód meleg azt akkor már csak pár százalék volt azt kikapcsolt utanána. Remek.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
btudos
nagyúr
Meddig fogsz még teljesen irreleváns dolgokat linkelni? Most jött ki a WP8, egy darabig még nem lesz WP9, el lehet felejteni.
savoo: Mindenhol megesik (WP7-tel is volt ilyen) hogy beragad valami process ami pörgeti a CPU-t, egy kukarobin ebből hatványozottan több lehet, szóval emiatt nem írnám le a WP8-at...
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Maateeo
aktív tag
Most ezeket a cikkeket vagy te írod, és így próbálod promozni, vagy direktbe szivatsz minket. Semmi valóságalapjuk nincs, légyszíves kímélj minket ezektöl a butaságoktól.
[ Szerkesztve ]
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
zsírsámán
senior tag
válasz Bogyó bá' #9341 üzenetére
Tanultam én, csak a drágahölgy aki bent volt, sajnos hónapok óta kielégítetlen, így egy gyengébb pillanatában a tollkérést mérhetetlen nagy pukaáradatnak nézte, így valakiken (Mert hogy azt is megszopikáztatta, aki csak tollat akart adni) levezette a hónapok óta tartó frigid feszültségét. Nem is értem mit keresnek női tanárok a BME-n...
-
polonic
félisten
egyébként wp8-on mi célt szolgálna a wallet?
beírod a bankkártyád adatait és azt odaérintgetve a megfelelő cucchoz lehet fizetni?
-
MODERÁTOR
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest