- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
látom sokan akarnak itt Vodások lenni.
Hát mi lassan 9 éve vagyunk a Vodánál, de egy rohadt telefont nem tudtunk még megvenni olcsóbban, semmi engedmény, semmi...egyszerűen szar. Bnőm anyukája 3 év alatt lett Platina kártyás a T-nél, pedig nem beszélt sokat, úgyhogy most én is váltok T-re.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
El Gringo
senior tag
-
El Gringo
senior tag
válasz BobTail #23107 üzenetére
jól látom az oldalsó bevilágítást? tehát nem amoled
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
pzstm
titán
válasz BobTail #23107 üzenetére
szép és jó így képek alapján. 4,5-4,8"-ba kérnék szépen majd ilyen felbontást, nekem 6"-ra nincs szükségem sajna telefonban. GDR3-t várjuk, de már most úgy fest, hogy 1-2 idiótaságot csináltak (x-el bezárjuk dolog)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
razzorr
őstag
gdr3
Bocs ha vótmá -
Lall
veterán
válasz Воланд #23112 üzenetére
Szerintem nincs azzal semmi baj. Csak akkor jelenik meg ha az aktuális task-on állsz. Bezzeg ha el kéne swipeol-ni, senki nem tudná, hogy be lehet zárni (csak mi ). A szépséget feláldozták az ésszerűség oltárán. Vagy fordítva...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
rgeorge
addikt
válasz Воланд #23112 üzenetére
Ez az X valami mánia. Van egy Android-os böngésző, a Next Browser. Abban kezdetben a lapokat csak söpréssel lehetett törölni, aztán újdonságként tettek egy X-et is a sarokba.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Lall
veterán
Tutorial? Kinek? Anyámnak, meg feleségemnek? Ne magunkból induljunk már ki mindig.
savoo: Így igaz, szép és jó a BB UI, imádom, de nekem aki tudta, hogy hogy kezdjek neki a kezelésének is pár óráig gondot okozott, akkor egy "egyszeri" usernek.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
daniel909
addikt
most akkor a notifications csak egy csempe lesz? ne máááár... elegánsabb megoldás kellene. ez így tákolmány.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
daniel909
addikt
válasz Воланд #23120 üzenetére
kár h nem a csempék jobbra tolásával bukkannak elő az értesítések. sokkal "menőbb" megoldás lenne. ott van egy terület kihasználatlanul. oda max még gyorskapcsolókat tudnék elképzelni, de az értesítések fontosabbak. szerintem ez a csempés megoldás egyszerűen béna.
mellesleg nem tudom feltűnt-e itt valakinek, hogy az üzeneteknek nincs arca.... [link]
fogadok mozgalom lesz belőle, hogy tegyék vissza... lol(#23117) pzstm: nem tudják. általában nem is zavarja őket ha van 3333333334 értesítés a notif báron.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
MODERÁTOR
válasz Set-Comment™ #23126 üzenetére
pedig kell az - vagy pedig az appokat kellene normálisan megírni. az ebay app pl csippan, ha történik valami, fent beúszik az üzi, de szám már nem jutott a csempére, ha esetleg nem lenne nálam a telefon, sose tudom meg, hogy volt valami. arról nem is beszélve, hogy mi van akkor, ha nincs minden kirakva csempének?
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
daniel909
addikt
válasz Set-Comment™ #23126 üzenetére
nekem viszont igen.
gondolom neked sem lenne fizikai fájdalmad ha benne lenne. max nem használnád. ez olyan mint a háttér a csempe alá vagy a választható csempe szín. nem kötelező élni vele.[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Set-Comment™ #23128 üzenetére
De azok vannak többen, akik használnak.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Set-Comment™ #23133 üzenetére
Jó az , de olyan kéne ami illik wphez..
-
MODERÁTOR
válasz Set-Comment™ #23136 üzenetére
pontosan. ez a fentről lefelé húzgálás egyáltalán nem illik bele a jelenlegi koncepcióba
-
batai15
félisten
válasz Set-Comment™ #23136 üzenetére
Akkor az. Mondjuk az eltűnő sáv az pl pont tetszik https://www.youtube.com/watch?v=tRVC4BKWaP8&feature=youtube_gdata_player
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
válasz polonic #23141 üzenetére
mert pár szolgáltató állítólag nem kapta meg a GDR2-t, annak ellenére, hogy az unbranded unlocked masinák már július közepén. s így biztos, hogy ők majd kapnak GDR3-at, várhatóan az előző kettőből kiindulva elég hamar
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #23144 üzenetére
Vagy akár az is lehet, hogy becsapódik egy meteor.
-
pzstm
titán
válasz Oppenheimer #23144 üzenetére
nem hiszem, hogy ez elnne. Az is nyilván kap, ez csak megerősítés, hogy azok is, akik nem kaptak GDR2-t, azok se azt higgyék, hogy nem lesz több update nekik
-
pzstm
titán
válasz Oppenheimer #23147 üzenetére
mert ment a sírás, hogy van akinek GDR2 miatt lett tégla...máris megvan az indok. Problem?
-
pushalias
addikt
Amíg a frissítésnek bármi köze van a szolgáltatóhoz, addig ennek lehet köze a szolgáltatóhoz is elvben. GDR1-en is mennyit kotlott a T, nem tartom biztosnak, hogy a MS érdeke volt.
(#23148) pzstm MS-bérenc! Troll!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
amugy mégis milyen plusszoktól esnek el, hogy nem kapják meg a gdr2-t? nem lesz nekik data sense? oh wait...
még nokiásoknál meg is értem a siralmakat, mert ez kell az amberhez, amiben ugye van is valami fejlesztés
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest