- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
Sziasztok!
Van olyan app wp8-ra, ami az akksihasználatot százalékban mutatja, hogy melyik program mennyire, de elsősorban a töltési ciklusban eltelt kijelzőidőt?köszönöm előre is a válaszokat
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Oppenheimer
nagyúr
Hogy pontosabb valaszt adjak, olyan app van, ami fel óránként megnézi hogy hany %-on van az akksid, es ezeket az értékeket elmentve egy diagrammot csinal neked a merülésről. Kiírhatnak meg olyan haszontalan statisztikákat, hogy mikor húztad le a töltőről, átlagosan mennyi ideig merül/tölt a telefonod es nagyjabol Ennyi. Többet nem tud egyik app se a rendszer korlátai miatt. Ird be a market keresőjébe hogy battery, es valogass kedvedre.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
g0n21
senior tag
válasz Oppenheimer #23253 üzenetére
A választ köszönöm. Nézegettem már többet, de mind ugyanazt (semmit) tudja.
insider fél fokkal jobb.Btw, annyira nem vagyok jártas a wp8ban, ennyire mindent korlátoz a rendszer, hogy a kijelző bekapcsolt állapotának idejét nem lehet megnézni?
Értem, hogy egyszerű, és ez nagyon jó, édesanyám úgy kezeli a 8x-et egy hét után, mintha másfél éve használná (előtte symb.s40), nekem is nagyon tetszik, és alapvetően ha az ember nem akar az egyszerű használatnál többet, akkor wp8-nál szerintem nincs jobb, csak furcsa számomra, hogy az asztali w8-on mindent lehet, amit nem szégyellünk, wp8on, meg csak amit tényleg muszáj .
Félre ne értsetek, nem flamelni akarok, csak szeretném megérteni a rendszert.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
-
g0n21
senior tag
válasz Oppenheimer #23255 üzenetére
Én meg érdeklődve nyomkodom morvább a 8xet, és keresgélek normális wp8 launchert a one-ra
-
no1r
őstag
szerintem doridon megszokta, mint annó amikor én voltam rábuzulva hogy az SXS-em mennyi kijelzőt bír egy töltéssel. és örültem mint maki amikor másfél óra helyett 2,5 netán 3 órát jelzett...
félreértés ne essék, nem beszólás volt csak észrevétel. mint ahogy az is, hogy ez kb olyan mint én és a facebook esete: amíg volt addig idegesített minden ami az üzenőfalon volt és láttam de nem tetszett. amióta nincs, azóta kb lesz@rom az egészet -> nyugodtabbak a napjaim
más... alaphelyzetbe állítás után az xbox tartalmak visszaállnak a játék újratelepítése esetén (gondolok itt arra, hogy felismeri ha eccsívmentet megcsináltam már pl)?
[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
StLui
veterán
válasz batai15 #23264 üzenetére
Én pl úgy jöttem rá mennyit bír, hogy használom és ez alapján kitapasztaltam, hogy legegyszerűbb esténként töltőre rakni. Ha telivel indul a nap, akkor általában végigbírja, oszt ennyi. Ha meg nem, akkor azon meg csak a töltő segít, nem a méricskélés
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
batai15
félisten
Jó csak ez azért fail mert pl azr hiszed mennyit nyomkodtad pl azt hiszed 2 óra és simán kibirja a napot. De közbe lehet max 1 óra volt valójában. Tehát a kijelző idővel lehet a legpontosabb akku adatokat meg kapni hogy mit is bír.
Így be tudod lőni a fogyasztást is.[ Szerkesztve ]
-
jockas
senior tag
Én sem értem, hogy mire jó ez a nézegetés...a mobil van értünk és nem fordítva. Értelmesebb dolgom is van annál, hogy azt nézzem mennyit fogyaszt a mobil. Ez valami droid szokás lehet, hogy folyton nézegetni akarják mi mit és hogyan csinál és mennyi mindent be lehet állítani... Furcsa mód engem hidegen hagy és lesz..., csak tegye a dolgát. Ha meg lemerül, akkor töltőre vele. 1-1 típusnál meg be lehet lőni az általános fórumbeli visszajelzések szerint, hogy mennyit bírhat folyamatos tapizás vagy hozzá nem nyúlás mellett.
Ez nem droid, hanem WP...ezt használni kell, nem bütykölni! -
StLui
veterán
válasz jockas #23267 üzenetére
Nem csak droid, iOS-en is sokan ezzel voltak elfoglalva, mintha segítene bármin is. Ahogy én használom, úgy 95%-ban kibírja a napot, sokszor 60%-on rakom este töltőre, mit aggódjak másnap, hogy kibírja e a napot, ha nem töltöttem éjszaka. Ha meg olyan aktívan használnám, akkor meg kell tölteni napközben is és kész, ezen sem segít a nézegetés. Mindenem be van rajta kapcsolva állandóan, nem kapcsolgatok én semmit, se BT se wifi, se 3G, mind megy fixen, ha kell akkor legyen és kész.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Set-Comment™
senior tag
Nomofobiasok (No mobile phobia) izzadnak rajta Egyebkent a droid rettentoen szereti enni az akkut mivel konnyen beragadnak service-ek, legalabbis regebben igy volt. Nameg mivel Java alapu az egesz dalvik, alapbol halalra van itelve. Szvsz az emberiseg egyik legnagyobb bune maga az android nepszerusege.
http://itcafe.hu/tema/re_surface_2_vs_lumia_2520/hsz_124-124.html
-
no1r
őstag
válasz Set-Comment™ #23269 üzenetére
kedvencem az volt, amikor egy idő után rájöttem, hogy az állandó státuszlekérdezés miatt (mennyi az akksi? mennyi a kijelző? mennyit merül? hova merül?) többet merül mintha rendesen használnám...
igazi megvilágosodás volt. kukáztam is azonnal az appot.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
savoo
addikt
Mi a fene, azt hittem le leszek hordva, erre mindenki egyet ért. Hol vannak a mindig morgós topic lakóink?
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Nem tudtok valami infót arról hogy mikor jönnek az új közép-felső kategóriás wp8 telefonok? Nézegettem az 520-620-at, csak már nem maiak ugye, gondoltam megvárom az új generációt. Ez mikorra várható?*Sn0w
-
gtamate2
veterán
Nem dobnának be semmit a karácsonyi nagy vásárlásokra? Azért elég vicces hogy a 920-at 130k-ért adnák előfizetéssel, de még csak 2 magos. Én 50k környékén gondolkoznék de szinte semmivel nem tud többet egy 720 mint egy 520, talán vaku meg +512mb memória. Azért ez a szegmentálás nem tetszik a wpoknál.
*Sn0w
-
savoo
addikt
válasz gtamate2 #23277 üzenetére
Ez továbbra sem android, hogy a magok számára menjen a matyizás. Amúgy meg csak tipp, idáig mindig úgy volt, hogy előbb jöttek a felső kategóriás telefonok, majd később az alsóbbak. Aztán lehet most másként lesz.
A 720 mindenben minőségibb mint az 520 viszont abban is csak 512 RAM van mint az 520-ban.[ Szerkesztve ]
-
-
gtamate2
veterán
Azért ne mond már hogy a 4 magot ne tudná jobban kezelni a rendszer, illetve a játékok. Plusz ugye a későbbi frissítések és optimalizáció is fontos, emiatt se vennék már 2 magos telefont, ami már azért régebb óta a piacon van. Plusz 1gb alatt már nem vennék telefont.
mukibuci: Azért kíváncsi lennék a fél magot hogy oldanád meg
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
MODERÁTOR
válasz gtamate2 #23282 üzenetére
azt kellene megérteni, hogy wp-n nincs alsókategória/nagyon magasan van az alsókategória a droidhoz viszonyítva.
4 magot jelenleg még nem is támogatja a rendszer, majd talán karácsony/év eleje felé a felsőkategóriában fog megjelenni. Az 1GB ram pedig megint nem létszükséglet ezen a platformon
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
jockas
senior tag
válasz gtamate2 #23277 üzenetére
A 920 olcsóbb ha Nokia garanciásan veszed meg függetlenül... Szánalmas, hogy nálunk ennyire nincs verseny a szolgáltatók közt. Ezért vettem függetlenül meg én is...nem is fogom soha úgy függő telefont venni, hogy hasonló árban megkapom függetlenül is.
Csak 2 mag? Ez nem droid, hogy 4 mag kelljen ahhoz, hogy ne lagoljon... WP 1 magon is elvolt. 2 már inkább luxus itt. De ha ennyire 4 mag kell, akkor várd meg a karácsonyt...825 4 mag hatalmas kijelző (de mivel nem felső kategóriás termék lesz, így kétlem hogy 4 normális mag legyen az...de ha a droidosoknak 4 mag kell, hát megkapják )Érdekes szegmentálása van a WP-nak...de mivel az alaprendszer a legolcsóbb verzión is jobban megy, mint a droid a legolcsóbb verziókon, így az olcsóbb készülékeknél csak az ilyen extrákkal tudnak szegmentálni, mint vaku vagy a memória.
-
gtamate2
veterán
Na akkor várok eddig a frissítésig. Megértem hogy szuper gyors ezen is minden, de ha később jönnek ki játékok rá, azért biztosan lesz annak előnye még a későbbiekben. Nem akarok én 8 magot, mint az android felsőkategóriában, se 2giga ramot, de azért ezek felére már hajlanék.
jockas: Az szép, én meg mondom meg se nézem már függetlenül mert biztos drágább, na de ezek után akkor ránézek a bolti árakra is.
savoo: Az 5s-ben már biztosan 4 mag van 50-60%-kal gyorsabb a rendszer, ezt azért sokkal nehezebb lenne 2 maggal elérni (hiába a 64 bit)
Mondjuk azon csodálkozok hogy a kínaiak nem kezdték ezeket másolni és kiadni a saját wp-ukat.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
consono
nagyúr
-
g0n21
senior tag
válasz jockas #23267 üzenetére
Arra lenne jó, hogy megtudjam, normális-e hogy anyámé reggel 6-21 25,%ra merül, 15h-ig max rápillant néha, 15h után sem sokkal több, nincs semmi telepítve utólag, egy gmail acc van összesen, ami szinkronizál, semmi több. Nem hallgat zenét, nem kameráz hétköznap, nem streamel videókat...
És szvsz jó lenne tudni, hogy ez a 75% ez 40 perc, vagy két-három óra nyomogatástól van. (Őt kérdezhetem, nem tud rá érdemben válaszolni, csak panaszkodik)Mert ha negyven perctől, akkor valami baj van. (Csak a sajátommal tudom összehasonlítani, viszont 2-3 óra telefon, 2 óra kijelző használat után tartok 25 százalékon.)
Ennyire ótvar aksija nem lehet a 8x-nek.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz mukibuci #23292 üzenetére
megveszem a banditot, kibaszom kozepre a noti center csempejet azt csa. tenyleg nem ertem, hogy ez igy most mi.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
A Zéé
addikt
válasz Воланд #23293 üzenetére
elmesélitek nekem földi halandónak, hogy egyáltalán mi ez a "noti center" és miért baj, hogy csempén van, miért lenne jobb ha oldalra csúsztatva jelenik meg?
Sose volt még semmilyen okostelóm, androidot is vagy egy napot használtam összesen, de annyira remeg mindenki erre, hogy már igazán kíváncsi vagyok, hogy ez mire jó, vagy miért baj, hogy így vanJust a simple Lineman...
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest