- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz
pushalias #15299 üzenetére
Nekem az volt a bajom a chrome-mal, hogy amíg az fel volt telepítve, folyamatosan villogott a HDD visszajelző led, mintha folyamatosan dolgoztatta volna a HDD-t vagy SSD-t, még akkor is, ha nem futott. Mióta letöröltem, és Operát használok, nem villog, pedig a rendszert nem tettem újra közben...
-
catroot
veterán
válasz
pushalias #15175 üzenetére
Én úgy tudom, hogy még akkor nem tudta, hogy mi a neve a csajnak, csak a mail címét szerezte meg.
Figyelj balcsida. Szervezzetek egy házibulit, hívjatok el pár sunát. Aztán játszatok olyat, hogy: Részegedj okosan, Alkoholi. De ajánlom még a 18+-os Activity-t is (természetesen ittasan. Ha valaki nem talál el valamit, iszik).
Aztán valami csak lesz.
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
válasz
pushalias #14865 üzenetére
Szerintem sem erdemes ezen rugozni, szvsz a legtobb S3/S4ben leveo "extra" funkcio bullshit, de azert meg mindig jobb mint a WP (igen, sajnos ez van...ezert nem hasznalok WP en sem egy ideje, peddig egy L620 2.000Ft lett volna dragabb es egy hetet kellet volna csak varnom....de aztan megis GXI lett).
Engem kb nem erdekel, hogy bongeszo megnyitasakor neha van 1mp lagg, idoben ugyan annyi mint WP-n, csak ott szep animacioval elfedik...
Es igen, en mar az ilyen teszteket, hogy melyik bongeszo gyorsabb, vagy melyik UI/telefonon gyorsabb a lapozas a menuben nem nezek mert egyszeruen ertelmetlen. Android 4.0 es a 4 magos processzorok megjelenese ota nem lehet panasz ezekre, szerintem...a tavaly altalam hasznalt notival egy szinten van a netezesi elmeny egy One X, Transformer Prime-on...Ezek mellet meg WP komolyabb bajokal kuzd, amit nem latom, hogy a kojelzjovoben akarnanak orvosolni (mert azert gondolom tudnanak
). Peddig egy nagyon igeretes rendszernek indult az egesz
Most nem fikazni akarok itt mindent, csak leirom a velemenyem. No offense.
-
-
-
Lall
veterán
válasz
pushalias #14668 üzenetére
Épp ezt akartam írni. Amíg nincs pénzem nem váltok!
btw. A whatsappon modosítottak valamit míg nem volt WP-m? Szarab lett. Most már ide is késéssel jönnek az üzenetek, pedig nekem eddig ezzel nem volt gondom. Van mikor nem jelez, csak a csempén, hogy jött 15 üzenetem. Aztán látom, hogy kb. fél órája.
-
Blyan
félisten
válasz
pushalias #14515 üzenetére
Maszatolsz és csúsztatsz.
Senki nem mondta. hogy lefutott a verseny, csak azt, hogy a RB tűnik a legerősebbnek a trióból.Amúgy az idény legnagyobb balfasz csapata nem a Ferrari hanem a McLaren. Az tavalyi évvégére a leggyorsabbá lett autóból csináltak egy ilyet. Csak gratulálni tudok nekik örülök, hogy Hamilton eljött - pedig Senna óta vagyok McLaren drukker (és Senna után Hamiltonig kizárólag Meki drukker).
-
Psychonaut
veterán
válasz
pushalias #14357 üzenetére
A Red Bull fölényét az jelzi, hogy vezetik az egyéni és a világbajnoki tabellát is, és az, hogy másik két futamon nem kellett küzdeniük gyakorlatilag senkivel. Ahogy btudos is írja, EZ NEM CSAK SZERENCSE. Lehet nem szeretni Vettelt, lehet másnak drukkolni, de nem elismerni a teljesítményét (neki és a csapatnak) nagyon rövidlátó és ostoba hozzáállás.
-
btudos
nagyúr
válasz
pushalias #14357 üzenetére
Ettől még ma vitathatatlanul a leggyorsabb volt.
Függetlenül attól hogy a Red Bull fölényben van-e. Alonso azonos feltételek mellett sem tudott ma ugyanolyan kört futni mint Vettel. (DRS-t a német sem használhatott a futam 95 %-ában.)
Kíváncsi lettem volna mi történik ha Alonso versenyben marad, de utólag könnyű okosnak lenni.
-
Psychonaut
veterán
válasz
pushalias #14344 üzenetére
Ez a legjobb módszer, mondd azt, hogy baromság, de ellenérveket ne hozz.
Láthatóan nagyon jó a versenytempójuk, ezt nem elismerni nagy butaság. Ahogy írtam, én sem nekik drukkolok, de a tényekkel nehéz vitatkozni.
Barthezz2: Innen nagyon könnyű okosnak lenni, valószínűleg ők kiszámolták az esélyeket, és az alapján döntöttek. Szeretem, amikor itt a fórumon mindenki megoldja fotelből a gondokat, legyen a téma a Forma 1, vagy foci, esetleg jégkorong.
-
btudos
nagyúr
válasz
pushalias #14339 üzenetére
Viszont azt el kell ismerni, hogy a csigazabáló Grosjean ma nagyon szépen, intelligensen és főleg gyorsan közlekedett a pályán, nagyon sokszor látszott hogy tanult a tavalyi baleseteiből.
Ha megnézed, 1-1 kör eltéréssel játszottak végig a gumikkal, Perez, Button, Rosberg, Massa, Hamilton és egy ideig Grosjean nagyon jó csatákat vívtak, legtöbbször a DRS zónától függetlenül a harmadik kanyarban és utána... A mai precíziós világban ha mindenki végigmenne egy kiállással taktika nélkül, mert a gumi úgyis bírja, semmi nem lenne belőle. Most egyenlő feltételekkel mennek a csapatok, és sokkal több múlik a taktikán mint régen. Ez nem feltétlen rossz, ugyanúgy hozzátartozik a versenyhez a boxutca is.
-
Psychonaut
veterán
válasz
pushalias #14339 üzenetére
Ez egy ilyen sport. Az nem Vettel a hibája, hogy mások nem tudnak olyan jók lenni, mint a Red Bull. Sem olyan gyorsak, sem olyan jó taktikájuk nincs, stb. Ezekért nem ő a hibás...
Én is szívesebben látnék mást a dobogó tetején (Go Kimi!), de szerintem ez az eredmény megérdemelt.
crey: szerintem volt létjogosultsága annak, hogy Alonso újra megpróbálta a DRS-t. Valószínűleg nem tudták megállapítani, hogy mi a pontos hiba, és megreszkírozták, hátha csak egyszer ragadt be - azzal ugyanis, hogy az egész további versenyen nem használja, BIZTOSAN veszít, míg ezzel LEHET, hogy veszít, de nem biztos.
-
válasz
pushalias #14334 üzenetére
Hihetetlen hogy neki soha nincs problémája... most már kifejezetten irritál, hogy mindig szerencséje van, mindig kijön neki a lépés. Le a kalappal előtte, mert jó pilóta, de most már sok belőle. Hülye Ferrariból meg pláne elég volt, hogy nincs egy seggfej az egész bandában, aki gondolkodni képes? Kb. 20 mp alatt hátsó szárnyat lehett volna cserélni, de nem.... ők inkább megszivatták a pilótát azzal, hogy újra engedték neki nyitni a DRS-t.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
pushalias #14214 üzenetére
Hát azért boxot még mindig nem vettem, de a binget próbáltam, nem jött be....
Oprendszerben egyébként elvagyok a 7-essel, nem vagyok linuxrajongó, sőt, eredeti XP után eredeti Vistám is volt, még meg is van a fiamnál, 7-esből ellenben kettő is van, természetesen boltból, azonban 8-asom nemigen lesz, nyilván majd az azutáni. Redmondban minden második a jó, a 98 jó volt, a ME nem, az XP jó volt, a Vista nem, a Win7 jó, a 8-as nem tűnik annak, de a következő remélem jó lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest