Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
pushalias #45687 üzenetére
Kiba' nagy.
más:
Szén és arany
Fákat csapok szét puszta kezemmel,
Creeper sziszeg, zombi hörög,
Félelmemben lyukat török.
Elkészült, bányászathoz: fém Csákány
Mert a puszta kéz hasztalan:
Szén és arany, szén és arany.
Meghal minden sült hússá lesz minden,
Csirke, malac, farkas, tehén,
Fával sütök ha nincsen szén.
Hajnalban hal, de spawnból kikel a
Kurva pók, felbasztam magam...
Kreatív mód: szén és arany. -
catroot
veterán
válasz
pushalias #45629 üzenetére
Na, akkor itt az ideje, hogy folytassam - főleg, hogy egy hét szabin vagyok.
Egy évaddal ezelőtt sajna abbahagytam (időhiány miatt).
Viszont az American Horror Story mostani évadja végre hozza számomra a kellően beteg szintet, szemben az előző évaddal.
!
!
Új apk csokor:
Egyébként este 3 sör után és két feles után már azt álmodtam, hogy megvan a fehér N4-em és vacilláltam, hogy mi legyen a Moto-val.
Ráadásul mocsok másnapos voltam, öregszem.
-
Lall
veterán
válasz
pushalias #45019 üzenetére
Akkor ezen metodika szerint, ha egyszer spam leszek, gmailes leszek, hogy az egyszeri ms júzer fejébe tövig berakhassam.
Mondjuk az sem lenne rossz, ha Satya Nadella megveregetné a vállam, mikor levelem érkezett a levélszemétbe, vagy bármiféle jelzést kapnék róla.
De nyugi, én is tisztában vagyok vele, hogy így a jó, ahogy az ms ezt megálmodta.
-
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
pushalias #42470 üzenetére
A számok engem igazolnak. Egyébként az MS a build konferencián hirdette ki a "tegyünk wp-t ingyen lincenszel dzsunka telókra" akciótervet, a Google, meg 2 hónappal később a Google IO-n.
Egyébként hány WP telót árulnak ennek a tervnek a keretein belül? Mert eddig a 2 prestigioról tudok csak.
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
pushalias #42424 üzenetére
Szerintem sem kellene így megjelenjen egy tankönyveben ez a szöveg, de.
Az a szép helyzet, hogy oda jutottunk, hogy ami magyar, az alapból szar, fúj.
Oda már régebb, hogy valaki képes arra, hogy 2 napig áll sorban egy ki-beb@szott telefonért.Ja, biztos velem van a baj, és az én nézeteim "idejét múltak" Vagy 'nemtom.
-
Glenda
addikt
válasz
pushalias #42357 üzenetére
Erre nem kell forrás, kérdezd megy informatikailag alulművelt ismerősöd, hogy mit talált fel Gates. Vagy hogy kié a Microsoft. Nekem középiskolában volt egy főldrajztanárom, aki mikor a US gazdaságát tanultuk, a MS tulajdonosának emlegette Gateset.
A Nokiás topicokban a részvénytársaság fogalmával sincsenek tisztában az emberek. Erre se tudok forrást adni, de ha elolvasod az Ellop kommenteket, akkor rájössz magadtól is.
-
Glenda
addikt
válasz
pushalias #42354 üzenetére
Jobs 97-ben jött vissza, 3 évébe került megfordítani a hajót. Gates az Office fejlesztéshez szükséges Macekkel mentette meg a céget, de az is még 97-ben volt és csak infúzió volt, nem lett tőle nyereséges az egész kóceráj.
Ami megmentette a boltot, az az iPod volt. Aki meg kikövezte az utat, az az inkompetens board volt, aki elzavarta Jobsot 85-ben.
-
Glenda
addikt
válasz
pushalias #42352 üzenetére
hogy mások teljesítménye után learassa a babérokat, meg a zsét.
Ez a CEO dolga. A Win7 után Ballmer is ezt csinálta, de a Surface-zakó után a következményeket is ő viselte.
Ez nagyon nagy dolog, tényleg nagyon nagy, de nem feltalálás.
Értem mire gondolsz, de a köznyelvben a kettő ugyanazt jelenti. Elég csak megnézni hány ember szerint Gates találta fel a vindózt.
Nem feltétlenül látok kivetnivalót egyébként a cég és a CEO összemosásával. Sokszor szokták kapitányokhoz hasonlítani őket, akik a hajót irányítják. Most akkor Kolumbusz fedezte fel Amerikát, vagy az a valaki az árbóckosárban? Cook Ausztráliát, vagy távcsöves Johnny? Vagy a kormányos? -
WinPho
senior tag
válasz
pushalias #42352 üzenetére
Jobsnak az egyik ilyen "törvénye", hogy a kinézet nem csak egy tulajdonság, hanem mutatja az eszköz működését. Tehát nála a funkcionalitás és a kinézet nagyon összhangban voltak, ezért Ive tényleg sokat tehetett a lattba.
Más:
Ez a Brickleberry valami hatalmas egy sorozat. -
-
-
Blyan
félisten
válasz
pushalias #41876 üzenetére
Rosszul emlékeztem, mert azért igazából elég jó volt, 38 ponttal maradt el Alonsotól addig Német nagydíjat bezáróan (és ebben benne van az az elvett győzelem is), tekintve, hogy milyen trauma után tért vissza egyáltalán nem rossz.
Nem vezethető vissza arra, Bottas jobb idén. Ez van - fiatalabb is, agilisabb és érthetően nagyobb a motivációja. De tartom amiről beszéltem fent és a korábbi hsz-ben.
Massat erősen hazavágták Alonso mellett a Ferrariban, főleg azzal az esettel. Egyszerűen szüksége lett volna a győzelemre. Biztos nem végez ALonso előtt a versenyben, de ha akkor nem veszik el tőle azt, az idény hátralévő részében pl hozhatták volna pl a kontruktőri második helyet is akár.
Ha azt gondolod, hogy győzelem után vagy attól megfosztva az ember pszihésen nem változik bármely irányba, akkor lehet sosem sportoltál még. Igazából nem tudom, majd megmondod. -
Blyan
félisten
válasz
pushalias #41866 üzenetére
El vagy csúszva kronológiailag, a baleset és a felépülése után volt ez az eset. Esett kelt Fülöp a visszatérte után, aztán egy versenyen kijött neki a lépés, végre visszatérhetett volna a győztesek közé, de nem, mert Alonsonak adták inkább.
Ha szerinted ez lélektanilag nincs hatással senkire - főleg egy latinra - akkor nem is értemi miről beszélünk.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Glenda
addikt
válasz
pushalias #41837 üzenetére
Csücsülj be szépen, és éld át azt a majdnem 70g-s gyorsulást amit Kubica átélt, vagy állj te egy kétszázzal érkező fél kilós rugó elé, hiszen a sisak és a HANS majd úgyis megvéd, aztán beszélhetünk arról, mi férfias és mi nem.
Egyszer Raikkonen beszélt arról, hogy őket azért (is) fizetik, hogy az életük kockáztassák. Ő is fel volt háborodva, amikor gondolom Webber vagy Massa túl veszélyesnek érezte a versenyzést.
-
catroot
veterán
válasz
pushalias #41823 üzenetére
Mármint itt az offtopikra gondolsz? Az elején még beakartam írni, aztán már eljutottam oda, hogy minek? Fontosabb nekem az itteni légkör és a társaság is (azért ha belegondolok nem tegnap óta cseverészünk már itt), annyit meg nem ér nekem egy ilyen parttalan vita, hogy ilyesmin menjen a hiszti.
A wp-s fb csoportnál meg az arcok 99%-a nekem totál ismeretlen volt, nem esett nehezemre onnan lelépni.
Viszont innen már nem menne olyan könnyen.
-
Glenda
addikt
válasz
pushalias #41828 üzenetére
A pankrációban olyan műesések vannak, mint a fociban.
Milyen kilökés? Ha Alonsó úgy gondolja hogy nem fér be, nyom egy satut. Hagyj egy autónyi helyet magad mellett, ne válts kétszer irányt, a mögötted levőnek van DRS-e. Ugyanmár. Persze, több előzés van, de ezek inkább kikerülések. Ilyen nem kell. Viszont ha engednék kicsit jobban védekezni a pilótákat, akkor talán nem lenne ennyi előzés, de ilyen izgalmas lenne, mint a végén a négyes vonat.
Másrészt, abban a korban, amikor egy félkilós acélrugó 200-nál nem szakítja le valaki fejét, abban a korban nagyon nehéz meghalni. A kanadai és a silverstone-i esésekből is a saját lábukon szálltak ki a pilóták.
Aki meg nem élvezi a töréseket, az szerintem álszent. Oké, ne haljanak sorra a pilóták, de egy kis gumifal belefér. Az évi 2-3 halott meg nem tudom honnan jön, 94 előtt legutóbb 82-ben halt meg pilóta versenyen.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
pushalias #41826 üzenetére
En sem allitottam hogy rosberg szandekosan pukkasztott, azt irtam sosem tudjuk meg. Ha a kerek oldalat talalja el a szarny kello erovel, akkor szinte garantalt a defekt btw. Ha veletlen volt, akkor is az o hibaja, mert 1: o volt hatul es hamilton nem szoriotta le, 2: volt 1 autonyi hely arrebb allni, 3: 2. korben ilyen aggresszivan tamadni a csapattarsat?
Komolyan!
-
catroot
veterán
válasz
pushalias #41800 üzenetére
Értem én amit mondasz. De ez az én "nyavajám" volt, mert pl. sok poszt/hsz nem biztos, hogy másnak szemet szúrt.
Maradjunk annyiban, hogy én vagyok/voltam finnyás.
@Oppi
A Screencast gyári app? Egyébként Shazam helyett ajánlom a Google Play zene keresőjét, ha már a Play lejátszójával nyomulsz. Faszán integrálódik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Elements 2 TB HDD eladó
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD 15,4" kijelző i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest