- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
viewdetails #44797 üzenetére
Nokiának legyártották a szarul szóló eszközöket, most a Oneplus-szal jön a paradigmaváltás.
-
dejaris
addikt
válasz
viewdetails #44797 üzenetére
+1
-
viewdetails
addikt
válasz
Oppenheimer #44796 üzenetére
Mit-mit... attól még nem fog jobban szólni.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Glenda
addikt
-
Glenda
addikt
Nevetséges ez a Snappeninges boszorkányüldözés. A 4chan zárta a threadeket, a reddit törölgette a subredditeket. Bezzeg amikor LOIC-kal DDoS-olták a fél világot az rendben volt. Álszent banda.
Még a tpb is dobálja a torrentet.
-
Integrale
veterán
válasz
Oppenheimer #44790 üzenetére
Mar csak valasztanod kell egyet, mindegy ki az, biztos siker
-
Integrale
veterán
válasz
Oppenheimer #44788 üzenetére
Akkor azokat listazza eloszor, akik a Te profilodat szoktak nezegetni
-
Glenda
addikt
Apple killed Finland's two biggest industries, says Prime Minister
Múlt héten még az volt, hogy Elop. Most akkor hogy?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #44784 üzenetére
Aszerint javasol, hogy kiknek nezed meg a profiljat, nem?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kolosanyi #44764 üzenetére
Meg én.
Itt rohad a polcomon, hozzáértők szerint kiváló minőségű tiszta házipálinka.
Nagybátyám főzi, itt Kolozsvárról északra, ahol majdnem minden második családnak van saját szilvása - és állítólag annyira jó, hogy 2-3 faluval arrébbról is hozza járatnak kifőzetni. De én sajnos, nem tudom értékelni a művészetét. -
btudos
nagyúr
válasz
tailor #44768 üzenetére
En hamarabb jottem fel Pestre tanulni (10 evesen), minthogy belemasztam volna a palinkakeszites fortelyaiba otthon Kanizsan, igy nekem csak a fogyasztas elvezete marad, szerencsere tobbnyire a jobb fajtabol. Szabolcsi evfolyamtarsaimmal ittam nagyon jo hazit, legutobb pont kortet, illetve egy gyori haver szilvaja fogott meg az elmult par hetben, de alapvetoen a meggypalinka a szerelmem.
Ha mar alkohol, tegnap epp az Auchan Borvasart hasznaltam ki, es feltoltottem finomsagokkal a keszletet. 500-1000 Ft-tal olcsobban adjak a villanyi borokat (is), mint normalisan, vettem is 6 uveggel vegyesen mindenfelet.
-
kolosanyi
veterán
válasz
btudos #44766 üzenetére
Eddig életemben egyszer ittam normális pálinkát, a Zwack gyárban voltunk üzemlátogatáson a csoporttársaimmal és ott megkínáltak valami prémium cuccal. Na annak gyümölcsösebb íze volt, de attól se estem hanyatt (csak az árától).
(#44767) Crytec210
Nem, nem. Minőségi bor, kis mennyiségben jeles alkalmakkor. Nem mondom, hogy sose iszom, de nem éri meg, hogy egy heti edzésmunkám elcsesszem egy izmos berúgással. Meg nem is nagyon van rá ingerenciám amúgy se. -
kcsa
veterán
válasz
tailor #44768 üzenetére
Párszor már meg akartak győzni hogy húdejóezapálinka de ez az érzésem még sose volt amit itt említettél. De kíváncsian várom
mert tudom hogy az ismerőseim egy része látens alkoholista és megisszák az ablakmosót is, szóval nekik mindegy, hátha lesz ilyen, pedig az utóbbi években szinte egyáltalán nem vagyok alkoholfogyasztó. -
tailor
őstag
válasz
btudos #44766 üzenetére
Ó, a "jó" kis elő- meg utópárlatos házi rettenetek... Ezért tart a pálinka nívója sokak szemében ott, ahol
Aztán egyszer megkóstolnak mondjuk egy prémium kajszit, és amikor "kiesik" a szájukból a barack íze meg zamata, elkerekedett szemekkel kérdezik, hogy "azta, ez ilyen is lehet?" -
kolosanyi
veterán
Csak én nem szeretem a pálinkát?
Szerk.: Meg úgy általában a töményeket.
(#44765) dejaris
Nem mondtam, hogy nem.De egyébként tényleg nem szeretem, sose szerettem. Egy finom bort tudok élvezni, de az alkohollal úgy vagyok - már egy jó ideje -, hogy abszolút minimalizálom az életemben.
-
tailor
őstag
válasz
Pttypang #44760 üzenetére
Nem szabad! A pálinkát élvezni, kóstolni kell.
Ma reggel bejöttem a melóba, kinyitom a hűtőt, és bent figyelt a főnöknek a szülinapjára vett Agárdi prémium pálinkája a polcon. Konkrétan kihagyott egyet a szívem
Persze senki nem vallja be, hogy ő tette a hűtőbe...
#44763 dejaris Hátnemmondom, van az az élethelyzet, amikor így kell - de azért nagyrészt nem
-
polonic
félisten
válasz
tailor #44752 üzenetére
Ja és most olvasom vissza, hogy a kolléga írja a cukrot. Cukor is kizárt, bűn bele tenni, akkor már nem is pálinka lesz.
Köszi a jótanácsot, én is olvastam erről a pektinbontásról. Viszont tavaly sem tettünk bele, csak élesztőt és mégis jó lett. Szóval ez most is kimaradt. Jó lédús, édes alma. Jonagored meg nem tudom, mi már.
És tavaly olyan 1300 kilóból lett majdnem 140 liter pálinka. Szóval bizakodunk most emiatt.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Kiba* MS Live Domains megint nem megy. Az inbound SMTP szerveruk nem is valaszol a pingre (se telnetre, stb.) EGY NAPJA. Egy napja nincs inbound email. Es persze nem tunik fel nekik, a supportos lany erolteti, hogy nezzuk meg remote assistance-el.
>nslookup 65.54.188.109
Server: google-public-dns-a.google.com
Address: 8.8.8.8
Name: bay0-pamc2-f.bay0.hotmail.com
Address: 65.54.188.109
>ping 65.54.188.109
Pinging 65.54.188.109 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out. -
tailor
őstag
válasz
polonic #44748 üzenetére
Az igen!
Jó látni, hogy ennyire odafigyeltek a cefrére! A Feleségem (aki Pálinkamester szakmérnök) üzeni, hogy állítsátok be a pH-t is, és ne felejtsetek el pektinbontó enzimet is hozzáadni - almánál ezek nagyon fontosak!
#44751 Oppi: Na, megvegyem neked a nagyfelbontású képet, vagy mi?
-
polonic
félisten
válasz
Oppenheimer #44749 üzenetére
ez lesz csak az almalé
-
polonic
félisten
Megtörtént a cefrézés. 1500 kilo alma volt az alany.
Megmosva, kiválogatva, hordó kipucolva. Egy darab rohadt sem került bele. Szóval nagy reményekkel várjuk a főzést. -
Glenda
addikt
Hah, beleolvastam a Windows 10keylogger topicba. Pali tényleg megőrült. De emvy for president
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #44736 üzenetére
De melyik jobbra?
-
Oppenheimer
nagyúr
-
catroot
veterán
Amúgy tegnap sikerült (mily' meglepő) benyesni. Haverokkal elmentünk rommá inni magunkat.
Egyik helyen végül összefutottam az exemmel és tök jót dumáltunk. Előtte meg elbeszélgettem azzal a kolléganőmmel akit szénné...
Aztán itthon meg meztelenül ébredtem. Húzós este volt
-
kolosanyi
veterán
Jók ezek a Moto cuccok, de én nem venném hazai képviselet nélkül.
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #44725 üzenetére
Szar aksi, amoled, nem valami fényes kamera és nem Nexus.
Ja és kurva drága. Szóval kihagyom.
Amúgy érdekes cikk, mert eddig mindenhol a fentebb írtakra panaszkodtak.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #44723 üzenetére
1,5 láttam. Jóféle.
-
kcsa
veterán
válasz
Oppenheimer #44702 üzenetére
-
Воланд
titán
valaki szolhatott volna, hogy a sin city 2 ekkora sz*r lett.
-
WinPho
senior tag
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #44710 üzenetére
@kolosanyi
Igen, előfizetéssel. Viszont a Store-ban otthagytam már jó pár forintot és fontos nekem a Google suite.
Ár/értékben nekem drága az alma.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Rimuru #44705 üzenetére
Nekem van elfekvőben egy GT540, ha gondolod megmutathatom, mennyire gördülékeny a 2.3 alapú CM az MSM7227-tel és 256 MB RAM-mal.
(#44706) catroot
Nekem a Nexusszal annyi a bajom, hogy drága. 100 rugóért bőven lehet válogatni, nem biztos, hogy droidot szeretnék annyiért. Sőt... -
catroot
veterán
válasz
Bogyó bá' #44704 üzenetére
Azzal is tettem próbát, igaz a nem túl acélos 520-al.
De nekem mindegy, hogy melyik Lumiával nyomnám, mert olyan dolgok tántorítanak a rendszertől, amik nem készülékfüggőek.
(a rojtosra emlegetett apphiány, only US dolgok - ezek miatt nekem sajnos nem alternatíva az OS)
@Lalll
Gondoltam rá, hogy beszerzek valami gombos retket, aztán ennyi.
Ja Nexushoz: lehet vennék majd Nexus-t, de az 5-el nem vagyok kibékülve. A kijelzője fakó és szar az aksi. Az utódja meg meg végképp vállalhatatlan a 6'-os kijelzővel. Persze, ha akkor lesz.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #44702 üzenetére
Ja, hogy a vegen irta a Tegra 3-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest