- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sejtettem h. ez lesz a végső megoldás. Mivel nem saját a telefon, nem akarom a ROM-ját barmolni, marad a tesztelés. Ha nagyon nem boldogulok vele, nincs messe normális vavi PDA-t kell venni. Azért arra kíváncsi volnék használta-e más ilyen telefont igo-ra.
-
ricsip
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Thx, láttam

Ha a beépített memory managerben a running programs-nál üres a lista, akkor elvileg nincs olyan beragadt futó program, ami enné a memóriát.
-
ricsip
addikt
Sziasztok,
van egy HTC P4350 Herald-om, és tettem rá igo2006 plus-t. Az a gond, hogy sűrűn dobál hibát menet közben / új útvonal tervezésénél, hogy kevés a memória. Kikapcsoltam már igo-ban a részletes textúrákat, POI-kat, viszont Moha bá-ra szükség van, stb. de még mindig problémázik. Térkép egyelőre csak a magyar van rajta, el nem bírom képzelni hogy bírna boldogulni egy európa szintű mérettel.
Mit lehet magában a WM6-ban lekapcsolni, amivel több memóriát tudnék felszabadítani?
A gép elvileg 64 MB RAM-el rendelkezik, de nekem ez sehogy nem jön ki ha összeadom a memory managerben a storage (31,2 MB, ebből 18,2 MB free) és a program (43,9 MB ebből kb. 18 MB free) értékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Házimozi belépő szinten
- GTA V
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest