- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
diamondface
tag
tudja-e valaki a következőt?
Mi történik tulajdonképpen akkor, amikor a registryben a touchpanel érzékenységét átállítom?
Nem arra vagyok itt kiváncsi, hogy 'jaj mi fog történni ha...', meg nem is az érdekel, hogy 'hogyan csináljam, milyen értéket írjak be', hiszen számtalan leírás található itt-ott mindenféle készülékhez. (természetesen megtaláltam és alkalmazom is azokat a reg.hekkeket, amikre szükségem van)
Arra viszont nem találtam sehol leírást, hogy milyen elven működik ez a módosítás. (nem a rezisztív panel működési elve kell, az megvan) Tehát hogy amikor a reg kulcsban az értéket növeled, akkor mi fog változni? Nagyobb feszültség esik a panel vezetőfelületein?
Hülye kérdésnek tűnhet a fenti, tudom. Azt is kérdezhetném, hogy ez a módosítás a panel élettartamát mennyire befolyásolja esetleg negatív irányban? (és így már talán nem is tűnik annak...)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest