Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
diamondface
tag
tudja-e valaki a következőt?
Mi történik tulajdonképpen akkor, amikor a registryben a touchpanel érzékenységét átállítom?
Nem arra vagyok itt kiváncsi, hogy 'jaj mi fog történni ha...', meg nem is az érdekel, hogy 'hogyan csináljam, milyen értéket írjak be', hiszen számtalan leírás található itt-ott mindenféle készülékhez. (természetesen megtaláltam és alkalmazom is azokat a reg.hekkeket, amikre szükségem van)
Arra viszont nem találtam sehol leírást, hogy milyen elven működik ez a módosítás. (nem a rezisztív panel működési elve kell, az megvan) Tehát hogy amikor a reg kulcsban az értéket növeled, akkor mi fog változni? Nagyobb feszültség esik a panel vezetőfelületein?
Hülye kérdésnek tűnhet a fenti, tudom. Azt is kérdezhetném, hogy ez a módosítás a panel élettartamát mennyire befolyásolja esetleg negatív irányban? (és így már talán nem is tűnik annak...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest