- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az időszakos autosave-re gondoltam. A folyamatost nem kapcsolom be.
Egyébként megint megcsinálta. Egy másik gépen és másik fájllal. Kb. egy órás munka után, immáron mentési kísérlet nélkül ugyanaz a történet: egy pillanatra eltűnik a táblázat és az előző mentett állapot jön vissza, a menet közben bevitt munka eltűnik. A helyi mappában és a neten is a régebbi állapotot mutatja legfrissebbnek, akárcsak a verziókövetésben. A munka közben történt mentések elillantak.
Pontosabban: a verziókövetés tetején alig láthatóan, fekete alapon sötét szürkével azt írja, hogy "Nem sikerült megmenteni a legfrissebb módosításokat."
Ez tehát egy szinkronhiba, a helyi mentést egyszerűen visszahelyettesíti a legutóbbi felhőállapottal.
MaCS
-
Ez nálam reflexszerű, hogy ha végeztem egy komolyabb munkamenettel, akkor nyomok egy Ctrl+S-t. Természetesen az autosave is aktív, de többször is jártam már úgy, hogy ugyan csak pár percnyi munkát vesztettem el, de ugyanazt már nem tudtam még egyszer ugyanúgy megírni, úgyhogy mentek kézzel is.
Desktop Excel, 365-ös előfizetésben frissítve.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest