- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Egy ötlet jól jönne, két live accountom van (össze is vannak kötve), mindkettőhöz megvan a 2x25GB tárhely, lehet kétszer telepíteni a skydrive appot? fontos hogy meglegyenek a gépen is a képek, mert a picasa csak abból tudja kezelni őket és egybe nem férek el, mert most kb 30GB fényképem van.
-
StLui
veterán
Én most elég lelkes lettem, van 25GB-om és elkezdtem felrakni az összes fényképet, kevés is a hely hozzá. Egy gépre telepítettem a skydrive appot, és ez a helyi mappa a picasa mappája is, ez azért fontos mert picasa-val megcsináltam az összes fénykép arcfelismerését, ezrt azt szeretném tovább használni. Családdal így elég könnyű megosztani a fényképeket, tetszik
jó lenne sok más is, csak nincs ekkora tárhely hozzájuk.
-
ronaldo
őstag
-
törölt tag
azt hogy lehet megoldani, hogy a skydrive-ra feltöltött cuccokat megosszam valakivel úgy, hogy az ő gépére le tudja szinkronizálni a skydrive app, és megfelelő jogosultságot tudjak neki adni (olvasni és/vagy szerkeszteni)? jelenleg a feltöltés megy, a webes felületen megy a megosztás is, de így halom linket elküld a célszemélyeknek, ami nem túl praktikus...
-
janos1988
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #43 üzenetére
Ennyi. köszi. Ez eszembe nem jutott volna.
-
janos1988
addikt
Azt nem tudjátok miért törlődik (wtf
) az online tárhelyről is a feltöltött fájlok ha a John -> SkyDrive helyi mappából kitörlöm a fájlokat?
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #35 üzenetére
Régi tagoknak most is megvan a 25 GB , pl nekem is 25 GB áll rendelkezésre.
-
Froclee
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #35 üzenetére
-
Froclee
őstag
úú, most látomm, hogy 25 gigáról 7re csökkentették a felhasználható területet. egyébként akinek mondjuk 10 giga volt fent alapból, azzal mit kezdtek? (nekem szerencsére csak 5)
-
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy csináltam egy céges drive-ot. A probléma ott kezdődik, h csak 1Gb a tárhely...
A másik problémám: hogyan lehet beimportálni a saját gépbe azt a mappa struktúrát, ami a netes felületen van.
Ez nagyon jó lenn, mert így mindig a böngészőn keresztül kell dolgozni ami nem olyan kényelmes mint egy mappát megnyitni.Köszi
-
Воланд
titán
válasz
Speeedfire #29 üzenetére
amit az ms most kiadott azzal meg (?) nem.
-
Gabás
addikt
válasz
Speeedfire #29 üzenetére
én egy másik klienst, az említett gladinetet használok, azzal igen
-
Speeedfire
félisten
Win7 alatt használom a skydrive klienset. Megoldható valahogy az, hogy ne szinkronizálja az adatokat, hanem csak felöltésre használja? Vagy csak bizonyos dolgokra használja feltöltésként, más esetekben meg szinkronizálja?
-
atsil
tag
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy a SkyDrive-ra feltöltött dokumentumokat, egyéb fájlokat törlik-e valamennyi idő után (pl 30 nap, fél év, stb)? Esetleg, ha nem volt megnyitva/letöltve, stb? Vagy fizetni kell, hogy "örökre" fönt maradjanak a fájlok?
Mennyire megbízható backup tárhelynek?Ezt használja valaki? Jól működik? Windows Live Devices and Sync - Sync
-
Froclee
őstag
-
petrusz82
aktív tag
Letöltés 300 és 350 KB közt mozog.Feltöltés pedig 120 körül van.De ez a max feltöltési sebességem is egyben,mert csak ennyit tud a netem.Viszont a letöltést a rendesen korlátozzák.Ennyit enged a Microsoft tárhelye.Az Adrive tárhelyet is megnéztem,ott kicsivel ennél is lasabb.Pedig jó volna ha gyors volna,mert ott 50 GB-ot adnak.
-
petrusz82
aktív tag
Ajánlom figyelmetekbe a Gladinet Cloud Desktop nevű programot.Ez becsatolja nekünk a Windows Sajátgépbe az online tárhelyünket, mint egy sima meghajtót.
-
Froclee
őstag
Valaki bízta már rá az életét?
Én egyelőre csak tesztelem. Rádobok néhány elhanyagolható anyagot és ha 1 hónap múlva is szépen elérhető, akkor talán tovább megyek...
-
Nabu
aktív tag
Kár, hogy még magyar nyelven nem elérhető a szolgáltatás...
-
westlake
félisten
az en olvasatom szerint ingyenes tarhely, ahova fajlokat lehet feltolteni, majd azokat igeny szerint megosztani a tobbiekkel..
-
Viewsonic
aktív tag
ez mi is pontosan ? közbe most regisztrálok be de azér néhány szót mondhatnál róla
-
westlake
félisten
igeretes dolognak tunik: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest