- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Igen arra szerettem volna és már nincs meg a windows old mappa. Hát akkor mindegy akkor kivárom a következő stabil verziót.
Amúgy azt nem értem ezekben a insider buildek-ben, hogy oké tesznek bele új próba dolgokat amik még instabilak lehetnek, de ami a stabil verzióban rendesen működött ahhoz akövetkező verziókban miért nyúlnak hozzá, hogy megint szar legyen...
-
noxon
őstag
Helló, vissza lehet térni valahogy a legutóbbi stabil verzióra? Az a baj, hogy már két insider preview-et feltettem na meg töröltem az előző windows verziót is, így a visszatérés korábbi verzióra nem működne.
Az a baj, hogy az insider buildekben mindig elbasszák azt ami az előzőben már jól működött, nem is értem ezt a microsoft részéről miért jó ez neki.
-
noxon
őstag
Sziasztok!
Már vagy háromszor állítottam vissza a Windows 10-et arról a bugos szar 16232 buildról, de mindig fel akarja tenni. Nem lehet valahogy ezt elkerülni?
Ha felteszem belassul a rendszer, az egyik játékom akad alatta és az edge is teljesen szar abban a verzióban és nem teszek fel más böngészőt, mert nekem nincs bajom vele. -
noxon
őstag
Helló, a win 10 pro rendszeremre jött egy insider preview mivel benne vagyok az insider programban sajnos. Viszont ez a build több hibát is okozott így vissza tértem a stabilra.
Az a gondom, hogy azt a preview verziót az update továbbra is felhozza és csak arra vár, hogy az installra bökjek.
Nem lehet valahogy átugorni, kihagyni, eltűntetni stb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Asztalos klub
- Alkoholista nevelde
- Autós topik
- Mini-ITX
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

pzstm