Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android szakmai topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MIUI / HyperOS topik
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Igen arra szerettem volna és már nincs meg a windows old mappa. Hát akkor mindegy akkor kivárom a következő stabil verziót.
Amúgy azt nem értem ezekben a insider buildek-ben, hogy oké tesznek bele új próba dolgokat amik még instabilak lehetnek, de ami a stabil verzióban rendesen működött ahhoz akövetkező verziókban miért nyúlnak hozzá, hogy megint szar legyen...
-
noxon
őstag
Helló, vissza lehet térni valahogy a legutóbbi stabil verzióra? Az a baj, hogy már két insider preview-et feltettem na meg töröltem az előző windows verziót is, így a visszatérés korábbi verzióra nem működne.
Az a baj, hogy az insider buildekben mindig elbasszák azt ami az előzőben már jól működött, nem is értem ezt a microsoft részéről miért jó ez neki.
-
noxon
őstag
Sziasztok!
Már vagy háromszor állítottam vissza a Windows 10-et arról a bugos szar 16232 buildról, de mindig fel akarja tenni. Nem lehet valahogy ezt elkerülni?
Ha felteszem belassul a rendszer, az egyik játékom akad alatta és az edge is teljesen szar abban a verzióban és nem teszek fel más böngészőt, mert nekem nincs bajom vele. -
noxon
őstag
Helló, a win 10 pro rendszeremre jött egy insider preview mivel benne vagyok az insider programban sajnos. Viszont ez a build több hibát is okozott így vissza tértem a stabilra.
Az a gondom, hogy azt a preview verziót az update továbbra is felhozza és csak arra vár, hogy az installra bökjek.
Nem lehet valahogy átugorni, kihagyni, eltűntetni stb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm