- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Igen arra szerettem volna és már nincs meg a windows old mappa. Hát akkor mindegy akkor kivárom a következő stabil verziót.
Amúgy azt nem értem ezekben a insider buildek-ben, hogy oké tesznek bele új próba dolgokat amik még instabilak lehetnek, de ami a stabil verzióban rendesen működött ahhoz akövetkező verziókban miért nyúlnak hozzá, hogy megint szar legyen...
-
noxon
őstag
Helló, vissza lehet térni valahogy a legutóbbi stabil verzióra? Az a baj, hogy már két insider preview-et feltettem na meg töröltem az előző windows verziót is, így a visszatérés korábbi verzióra nem működne.
Az a baj, hogy az insider buildekben mindig elbasszák azt ami az előzőben már jól működött, nem is értem ezt a microsoft részéről miért jó ez neki.
-
noxon
őstag
Sziasztok!
Már vagy háromszor állítottam vissza a Windows 10-et arról a bugos szar 16232 buildról, de mindig fel akarja tenni. Nem lehet valahogy ezt elkerülni?
Ha felteszem belassul a rendszer, az egyik játékom akad alatta és az edge is teljesen szar abban a verzióban és nem teszek fel más böngészőt, mert nekem nincs bajom vele. -
noxon
őstag
Helló, a win 10 pro rendszeremre jött egy insider preview mivel benne vagyok az insider programban sajnos. Viszont ez a build több hibát is okozott így vissza tértem a stabilra.
Az a gondom, hogy azt a preview verziót az update továbbra is felhozza és csak arra vár, hogy az installra bökjek.
Nem lehet valahogy átugorni, kihagyni, eltűntetni stb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Linux Mint
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

pzstm