Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
netpeti98
üzenetére
Jobb is, hogy nem engeded rá stabil rendszerre, mert elég bugosak ezek az Insider verziók...Én a 14295-tel külső HDD/SSD-n kísérleteztem WintoUSB segítségével, de többször elszállt. Próbáltam a WTG-vel is, de az se lett jobb. Aztán előbbivel felraktam egy Win8.1-et ami egész stabilan ment, még a teljes frissítés (204 + 7 db és 31 db választható) is megvolt és semmi hiba. Aztán egy későbbi indítás után megjelent a tálcán a GWX és kínálgatta magát a Win10. Nem mentem se a letöltésre, se a frissítésre, hanem csak a "Regisztráció a frissítésre" menüpontot néztem meg. Valamit csinált, mert pörgött a karika, majd pár másodperc múlva elszállt az egész, fekete képernyő és utána már be sem bootolt...

Na szóval nem igazán USB-s futtatásra van kitalálva a Windows...
Ugyanarra a külső meghajtóra natívan feltettem Linuxokat, amik elég stabilan működnek még ilyen környezetben is. Tehát azt sem lehet mondani, hogy maga a drive lenne hibás, vagy ez a fajta futtatás kivitelezhetetlen. Illetve a drive amúgy is 100/100 HDS szerint.Amúgy a 14295-ben nem nagyon volt számomra, de talán az átlagfelhasználó számára sem érdekes / értékes dolog. Ez a 14316 viszont a leírás alapján már kapott néhány hasznosnak tűnő újítást, majd lehet teszek vele még egy próbát belső lemezen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ugyanarra a külső meghajtóra natívan feltettem Linuxokat, amik elég stabilan működnek még ilyen környezetben is. Tehát azt sem lehet mondani, hogy maga a drive lenne hibás, vagy ez a fajta futtatás kivitelezhetetlen. Illetve a drive amúgy is 100/100 HDS szerint.
pzstm