Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
netpeti98
üzenetére
Jobb is, hogy nem engeded rá stabil rendszerre, mert elég bugosak ezek az Insider verziók...Én a 14295-tel külső HDD/SSD-n kísérleteztem WintoUSB segítségével, de többször elszállt. Próbáltam a WTG-vel is, de az se lett jobb. Aztán előbbivel felraktam egy Win8.1-et ami egész stabilan ment, még a teljes frissítés (204 + 7 db és 31 db választható) is megvolt és semmi hiba. Aztán egy későbbi indítás után megjelent a tálcán a GWX és kínálgatta magát a Win10. Nem mentem se a letöltésre, se a frissítésre, hanem csak a "Regisztráció a frissítésre" menüpontot néztem meg. Valamit csinált, mert pörgött a karika, majd pár másodperc múlva elszállt az egész, fekete képernyő és utána már be sem bootolt...

Na szóval nem igazán USB-s futtatásra van kitalálva a Windows...
Ugyanarra a külső meghajtóra natívan feltettem Linuxokat, amik elég stabilan működnek még ilyen környezetben is. Tehát azt sem lehet mondani, hogy maga a drive lenne hibás, vagy ez a fajta futtatás kivitelezhetetlen. Illetve a drive amúgy is 100/100 HDS szerint.Amúgy a 14295-ben nem nagyon volt számomra, de talán az átlagfelhasználó számára sem érdekes / értékes dolog. Ez a 14316 viszont a leírás alapján már kapott néhány hasznosnak tűnő újítást, majd lehet teszek vele még egy próbát belső lemezen.

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Star Trek
- BMW topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ugyanarra a külső meghajtóra natívan feltettem Linuxokat, amik elég stabilan működnek még ilyen környezetben is. Tehát azt sem lehet mondani, hogy maga a drive lenne hibás, vagy ez a fajta futtatás kivitelezhetetlen. Illetve a drive amúgy is 100/100 HDS szerint.
pzstm