Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank
    addikt

Na. 2 félreértés is van.
    1. Mi abból indultunk ki, hogy új SSD, ezért nincs macerázás, fogod a legújabb ISO-t, (20150) felrakod, és boldogság.
    Te meg abban gondolkodtál, hogy felraksz valamit, és onnan upgrade-elgeted a megfelelő ringen, mire eljutsz a megoldásig.
    És ebben említettél 19551-nél korábbi verziókat, igaz, ez csak kiindulás lett volna, és ezt frissítetted volna újabbra, ez jogos.
    De mindegy is, mert feleslegesek a köztes lépcsők.

2. Felsoroltál itt csomó ringet, de mindegyikben jócskán el vagy maradva. A Slow-hoz említett 19041 már megjelent publikusan is, ez a 2004 (azaz May 2020 Update), felesleges Insiderrel szórakozni. A Release Previews 18363 is meg még korábbi (1909), szintén felesleges kerülő lenne.
    SDK: namármost ha ennyire információhiány esete van, akkor ennek fényében mit használnál ki az SDK-ból? Ezért mondtam, hogy nem neked való. (nekem sem amúgy).

(+1): segítséget kértél, adtak választ, majd kikéred magadnak. Szerintem lehet ezt finomabban és alázatosabban is.

Rövidre zárva: Beszerzed a 20150 ISO-t, felrakod, és kész. Utána olyan ringet választasz, amilyet szeretnél, vagy amit épp a regisztráció enged. (ezt most nem követtem, változott-e ez a rész a ringek átnevezésével)
    Szerencsére megfelelő regisztrációval elérthető hivatalos formában is a 20150 ISO. [link]
    De ezen kívül is van több olyan megbízható oldal, ahol ISO-ban letölthetőek a buildek. (igaz, ezek nem hivatalosak, és nem tőlem hallottad :) )

Én azokat soroltam fel, amiket kilistázott a Windows oldala letölthetőként. Akkor pont egyenként megnéztem, és onnan írtam, szóval akkor a Windows van lemaradva magától. Na de, te is csak vitatkozol, és véleményt mondasz, de nem válaszolsz a feltett kérdéseimre. És ha nem válaszoltad meg a válaszoddal, akkor nem válaszoltad meg. Ez tény. Mit fogalmazzak ezen finomabban? Kösz, hogy írtál valamit, bár nem tudtam meg amire kíváncsi voltam, de nem baj, már nem akarom tudni, mert különben megsértődsz? De azért kérdeztem, hogy megtudjam, és nem tudtam meg. Ha én nem szólok, hogy nem tudtam meg, akkor se fogja kiegészíteni a válaszoló, hisz ő letudta azzal, amit írt. Nem tudok mást tenni annak érdekében, hogy megtudjam, mint szólni, hogy ez nem érintett minden részletet.

Új hozzászólás Aktív témák