- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vajon Insider, vagy normal problemam van?
Asus X54H laptopom van.
Reggel jott frissites, felraktam, rendben felment. Ujraindulas utan kikapcsoltam a gepet, es mentem dolgomra.
Napkozben vettem egy monitort.
Hazamentem. Elkezdtem mindenfelet pakolaszni, talaltam egz Compaq P1100 Trinitron monitort. Na ez csak fogja a helyet, el kellene ajandekozni. Elotte viszont ki kell probalni. Radugtam a laposra, elinditottam, bejon a w10 ablak, onnantol csak fekete kepernyo mindket monitoron, kozepen az egermutatoval. Azota neztem, ezt csinalja barmelyik kulso monitorral, es anelkul is.Most egy Fedora live alol irok, termeszetesen nincs w10 telepitom, es nem is hozzaferheto a secure boot miatt. A pendrive is csak ugy tudott bootolni, hogy kivettem az ssd-t.

Mit lehet ezzel igy kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- FC26 Nintendo Switch játék
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pzstm