Hirdetés
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vajon Insider, vagy normal problemam van?
Asus X54H laptopom van.
Reggel jott frissites, felraktam, rendben felment. Ujraindulas utan kikapcsoltam a gepet, es mentem dolgomra.
Napkozben vettem egy monitort.
Hazamentem. Elkezdtem mindenfelet pakolaszni, talaltam egz Compaq P1100 Trinitron monitort. Na ez csak fogja a helyet, el kellene ajandekozni. Elotte viszont ki kell probalni. Radugtam a laposra, elinditottam, bejon a w10 ablak, onnantol csak fekete kepernyo mindket monitoron, kozepen az egermutatoval. Azota neztem, ezt csinalja barmelyik kulso monitorral, es anelkul is.Most egy Fedora live alol irok, termeszetesen nincs w10 telepitom, es nem is hozzaferheto a secure boot miatt. A pendrive is csak ugy tudott bootolni, hogy kivettem az ssd-t.

Mit lehet ezzel igy kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pzstm