Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Exian

addikt

válasz Imi91 #345 üzenetére

Wifi az van.

Nincs microUSB sem, csak 3db normál USB 2.0 csatlakozó van rajta. De azzal meg nem nagyon tudom összekötni PC-vel, nem?

Jah hát én is meglepődtem, mert amúgy kis hurkagyurka gép ez, nulla támogatottsággal, de még is, a gyártó oldalán kint van Firmware néven a teljes WinCE készlet :) Próbaképpen még az Androidosítás előtt kipróbáltam, az is felment, szűz gyári lett a WinCE rendszer vele.

Az Android opció igazából nem a gépnek köszönhető, hanem a processzornak meg úgy ámblokk a hardverezettségnek köszönhetően.

Szerencsére minden hardverelem működik Androiddal is (wifi, ethernet, kártyaolvasó, touchpad, billenztyűzet, minden). Egyedül az akku visszajelzés nem működik, azt írja bekapcsoláskor mindig, hogy 15% alá csökkent az akku, de ettől függetlenül működik akkumulátorról, csak nem tudja visszajelezni. Hozzáteszem, a visszajelzés WinCE alatt sem tökéletes... majdnem teli jelzésnél már kikapcsol 3-4 óra után. Magyarul lemerül, csak nem jelzi rendesen vissza. A három csíkból csak 1db megy le és már írja, hogy 60 másodperc múlva power off... De régi gép, sokat állt, a 2-3-4 óra is tökéletes. És könnyen cserélhető benne az akku.

Új hozzászólás Aktív témák