Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Wifi az van.
Nincs microUSB sem, csak 3db normál USB 2.0 csatlakozó van rajta. De azzal meg nem nagyon tudom összekötni PC-vel, nem?
Jah hát én is meglepődtem, mert amúgy kis hurkagyurka gép ez, nulla támogatottsággal, de még is, a gyártó oldalán kint van Firmware néven a teljes WinCE készlet
Próbaképpen még az Androidosítás előtt kipróbáltam, az is felment, szűz gyári lett a WinCE rendszer vele.
Az Android opció igazából nem a gépnek köszönhető, hanem a processzornak meg úgy ámblokk a hardverezettségnek köszönhetően.
Szerencsére minden hardverelem működik Androiddal is (wifi, ethernet, kártyaolvasó, touchpad, billenztyűzet, minden). Egyedül az akku visszajelzés nem működik, azt írja bekapcsoláskor mindig, hogy 15% alá csökkent az akku, de ettől függetlenül működik akkumulátorról, csak nem tudja visszajelezni. Hozzáteszem, a visszajelzés WinCE alatt sem tökéletes... majdnem teli jelzésnél már kikapcsol 3-4 óra után. Magyarul lemerül, csak nem jelzi rendesen vissza. A három csíkból csak 1db megy le és már írja, hogy 60 másodperc múlva power off... De régi gép, sokat állt, a 2-3-4 óra is tökéletes. És könnyen cserélhető benne az akku.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest