- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
berVi
senior tag
heló.
nekem volt hasonló fekete képernyős gondom, csak nekem már telepítés két fázisa közt. esetleg azért fordulhat elő nálad, mert a telepítés után következett be...
szóval nekem van egy ati r8500le kártyám, és a s-video kábel bele volt dugva, ugye minek hzuogassam. a win me nem naon működött, sokszor volt kék képernyő indulásnál, ezért úgy döntöttem, h xp-t felrakom. azátn a jelzett fekete képrenyős hibánál egyszer próbaképp kihúztam az s-video kábelt, s lőn, minen ment...
remélem segít, egy próbát megér (feltéve ha neked is van dugva az említett kábl, ha nem, akkor passz) -
antikomcsi
veterán
Hello!
Nem igazán értem, mi van akkor. Probáld csak a rendszervinyóval, cd-bootal, egy xp telepítő lemezzel, csinálj egy javítást, nem fog tökremenni semmi ne aggódj, megmarad minden!
Nem valószínű, hogy ezközhiba lenne, de én már 2x szívtam így és véletlen mindkétszer maxtor vinyóval, akkor azok okozták eztafajta hibát! -
antikomcsi
veterán
Szia!
Mit jelent, hogy a jumperek rendben vannak? Egyértelműen nem találja a rendszer indító file-okat a gép! Ha esetleg nem így lenne, a rendszer hdd-t tedd át ide 1 vezérlőre a kábel végére, és jumpereld masterra! A rack-ot ide 2 vezérlőre a kábel végére, a hdd-t pedig jumpereld cabel select-re! A biosban az elsődleges boot ezköz hdd0 legyen! Szerintem így mennie kell majd neki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest