- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
A sokadik windows frissítés, aminek a telepítése után ( már nem tudtam tovább halasztani) nem indulnak el a telepített programjaim. ( pl viber, winrar stb) Az egyik ismerősőm laptopján, és a céges gépen sem jelentkezik ilyen probléma a frisítések telepítése után. Lehet ennek köze ahhoz, hogy a kulcsot itt hardveraprón vettem? Keresem azt a megoldást, amivel nem kell többet ezzel sz@rakodnom.. A windows verzióm a következő: [kép]
Van valakinek tuti tippje erre? Esetleg vegyek egy példányt hivatalos helyről? Vagy ez mindenképp ilyen f@s?
Előzőleg megoldotta a problémát, ha a telepített frissítéseket eltávolítottam, de nincs időm ezzel foglalkozni minden kiadott frissítés után ... -
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
Az UAC végleges kikapcsolásához szeretnék egy kis segítséget kérni. Csak én használom a gépet, így egy felhasználó van beállítva rendszergazdai jogosultsággal, A felhasználói fióknál a csúszkán beállítom, hogy soha nem kérek értesítést, ha egy program módosítást akar végrehajtani...
Ennek ellenére ezt a műveletet egy ideje minden nap meg kell csinálnom. Hiába kapcsolom ki, másnap indításkor megint visszaállítja.. Csak egy ideje állítja vissza, előtte nem piszált bele, ha kikapcsoltam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Temu
- Autodesk - Revit
- Hardcore pizza és kenyér topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest