- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szagnes69
aktív tag
Szép estét!
Pár nappal ezelőtt írtam az alábbi üzenetet:
Pár héttel ezelőtt tisztán telepítettem az egyik ismerősömnek a laptopját windows 10-re (jogtiszta). Nagyon szépen ment, semmi probléma nem volt vele. Ma írta, hogy dolgozott a géppel, majd egy kis időre otthagyta és mire visszament fekete képernyő fogadta egy mozgatható egérkurzorral, de nem tudta feléleszteni a gépet. Ha kikapcsolja, akkor utána a laptop tetejét felnyitva bekapcsol a gép, de semmi nem látszik a kijelzőn csak feketeség és a touchpadot megnyomva jelenik meg a kurzor.
Mostani helyzet:
Elhozta hozzám, sikerült kikapcsolnom és újraindítanom, ezek után már rendben működött, ahogy láttam az alaplapi videókártya kapott frissítést a laptopban, úgy gondoltam, hogy ha már nálam van feltettem a másik nvidia videókártya driverének legfrissebb változatát. Tegnap visszaadtam a gépet, de szólt a laptop gazdája, hogy most meg a webkamera nem működödik, pedig tökéletesen ment mikor még pár hete átadtam neki újratelepítve. Arra hivatkozik a gép, hogy vagy a víruskereső blokkolja (jogtiszta NOD32) vagy driverhiba a gond? Létezik, hogy valamelyik frissítés okozta a problémát?
A laptop egy ASUS X55V, eredetileg windows 8.1 volt rajta. Hol lehet megnézni, hogy egyáltalán használható-e windows 10-zel?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
szagnes69
aktív tag
Szép estét!
Pár héttel ezelőtt tisztán telepítettem az egyik ismerősömnek a laptopját windows 10-re (jogtiszta). Nagyon szépen ment, semmi probléma nem volt vele. Ma írta, hogy dolgozott a géppel, majd egy kis időre otthagyta és mire visszament fekete képernyő fogadta egy mozgatható egérkurzorral, de nem tudta feléleszteni a gépet. Ha kikapcsolja, akkor utána a laptop tetejét felnyitva bekapcsol a gép, de semmi nem látszik a kijelzőn csak feketeség és a touchpadot megnyomva jelenik meg a kurzor.
Tud valaki segíteni, hogy mi lehet a gond? -
szagnes69
aktív tag
válasz
westlake #36129 üzenetére
Ez tetszik!
A kamillázás...
Kérdeztem tőle, hogy miért nem mentette le pen-drive-ra vagy írta ki lemezre... Azt mondta, hogy rátette egy pen-drive-ra, de az meg eltűnt.
Másik fejlemény, hogy megpróbálták a módszered, de indításkor megjelent egy szöveg, hogy valami YAC optimalizálni szeretne. Rövid kutatás után megtaláltam, hogy az valamilyen PC optimalizáló program..., vagy valami más (vírus)? Az ikon is egyezik. Most várom a fejleményeket, hogy túl jut-e ezen a folyamaton. Már mondtam nekik, hogy ha nem megy, akkor inkább szerviz.
-
szagnes69
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Az egyik ismerősöm telefonon kérte a segítségemet, mert valamicskét értek a számítógéphez. A laptopjukon tegnap megjelent az ajánlat, hogy lecserélheti a windows 7 operációs rendszert windows 10-re. Elkezdték a folyamatot és utána, amikor be szerettek volna jelentkezni egy szürke képernyő fogadta csak őket, ikonok nélkül.
Én nem láttam a gépet, de még nem is telepítettem Windows 10-et, nem ismerem. Vissza lehet állítani a régi operációs rendszerre valahogy a gépet? Sok fontos adatuk van rajta és félnek, hogy elveszett.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest