- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crucio
aktív tag
válasz
Crucio #124729 üzenetére
Kegyetlen szenvedés volt, de itt a megoldás, ha más is találkozna vele:
Mikor feltettem a Windows 10-et, akkor nem jelszóval jelentkeztem be, hanem a 2FA-t kihasználva telefonról erősítettem meg a bejelentkezést, ezért ezen a gépen az életben nem gépeltem be a jelszavam, ilyenkor úgy néz ki, hogy nem is szinkronizálja le a jelszót (ami végülis érthető) viszont RDP-nél nem is validálja le.
Ahhoz, hogy leszinkronizáltassam az MS jelszavam lokálba parancssorból kell indítani valamit az MS acc nevében, akkor jelszót fog kérni, és már megy is:
runas /u:MicrosoftAccount\<email> cmd.exeEz elindítja az MS acc nevében a cmd-t és menni fog.
Így már e-mail címmel is be tudok jelentkezni
-
Crucio
aktív tag
Sziasztok!
Van egy friss Windows 10 telepítés és RDP-vel szeretnék csatlakozni hozzá egy Windows 10-es laptopról.
A felhasználóm egy Microsoft Account (<username>@outlook.com)
Engedélyeztem az RDP-t (Control Panelben/Vezérlőpultban is engedélyezve van)
Külön hozzáadtam a felhasználót is az RDP userekhezViszont mikor bejelentkezem, akkor a következő hibaüzenetet kapom:
Egészen eddig ugyanez a gép (amihez csatlakozni szeretnék) Windows 8.1-et futtatott és az gond nélkül működött így, nem volt benne semmi. Minden ugyanaz, csak most egy friss Windows 10 telepítés van rajta. Ma reggel még ment a 8.1-gyel egyébként, majd reinstall után nem ment.
Gyanítom az MS acc-cal van a gond, sok mindent kipróbáltam a netről, de sehogy sem tudok belépni.Van valakinek valami jó ötlete erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest