- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flynn
csendes tag
időközben sikerült rájönni a problémára, úgyhogy leírom, hátha más is belefut. rájöttem,h csak bizonyos mappákat nem tudtam módosítani. megnézve ezek Tulajdonságok->Biztonság részét a jogosultságok közül hiányzott a Felhasználók, ellenben volt egy olyan,h Ismeretlen felhasználó (S-1-5-21-[hosszú számsor]). Ekkor jöttem rá,h ezek a mappák meg voltak osztva a hálózaton, és nyilván a win 7 alatt kapott jogosultságot vmi olyan felhasználó, amit most nem tudott értelmezni a rendszer, de nem osztotta ki rájuk a Felhasználókat. Ezeket rendbe téve megoldódott minden.
-
Flynn
csendes tag
sziasztok!
most telepítettem egy friss win 10-et az asztali gépemre. az a problémám, hogy a régi, már meglévő fájljaimat a többi meghajtón csak rendszergazdai jogosultsággal tudom módosítani. azaz a Total Commander használata közben minden módosításnál felugrik, hogy rendszergazdaként csinálhatom csak. ha rendszergazdaként indítom, akkor nyilván nem jön ez elő, de elég macera mindig így indítani. én vagyok az egyetlen felhasználó, van jogom módosítani ezeket a meghajtókat, mégis csak rendszergazdaként enged. adtam meg már a "Mindenki"-nek teljes hozzáférést, ahogy a felhasználóknak is, sőt a meghajtók tulajdonosát is módosítottam Rendszergazdákról Felhasználókra, de egyik sem oldotta meg a problémát. előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest