- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefe52
tag
válasz
Fefe52 #17391 üzenetére
Idegesített ez a felugró ablak, visszaállítottam a Win 7-et. Ez is gond nélkül megtörtént. De piszkált, hogy mégis csak kellene a 10-es, hát újratelepítettem. Sajna ugyanaz a jelenség. Már mindet kipróbáltam. A DrivetheLife kijavít mindent, de marad a felugró. Egyáltalán: lehet tenni ellene valamit?
-
Fefe52
tag
Olvasgatom a jelzett hibákat, gondokat, ami a win 10 telepítése után néhány sorstárnál előjött. Egy Asus eee pc-re telepítettem win 7 helyett és azonnal gond nélkül üzemel. Mindent felismert, mindent tudok használni úgy, mint a 7-nél. Egyedül - mit már írtam - az ACPI illesztőprogram telepítésére való felszólítás maradt meg. Ettől függetlenül is hibátlan. Amit javasoltatok, megtettem (driver újratelepítés) de maradt az üzenet. Remélem, egyszer megszűnik.
-
Fefe52
tag
Egy Asus eee pc 1025T gépemre telepítettem a win 10-et. Gond nélkül üzemel, csak idegesít, hogy bekapcsolás után feljön egy ablak (marad a kikapcsolásig) : Hiányzó Asus ACPI illesztőprogram. Kérem telepítse az Asus ACPI illesztőprogramot. Eddig nem találtam megoldást. Valaki tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest