- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Normál HDD : MyDefrag vagy az alap töredezettségmentesítő program a jobb ?
-
törölt tag
válasz
Feri1977 #44878 üzenetére
Ez a topik összefoglalójában olvasható :
Frissítés után találtam egy Windows.old mappát, hogyan tudom törölni
Windows.old mappát a lemezkarbantartó (disk cleanup; vagy keresésbe beírjuk egyszerűen, hogy cleanmgr.exe) admin funkciójával tudunk törölni teljesen.
Előfordulhat azonban olyan, hogy nem tűnik el, nem tudjuk törölni sehogy, akárhogy átvesszük az "uralmat" felette.Ilyenkor a Settings/update&security/recovery menüjéből kiválasztjuk az Advanced Startupot, majd utána a command promptot. Ezután az alábbiakat kell beírni (esetemben a Windows OS a C meghajtón van, ha valaki máshova telepítette a C betűket értelemszerűen helyettesítheti)
1. lépés:
Cd /d c:\2. lépés
Attrib -r -a -s -h C:\Windows.old /S /D3. lépés:
RD /s Windows.oldEzután beírjuk hogy exit, majd a restartot választjuk, s belépve örömmel konstatálhatjuk, hogy tökéletesen eltűnt a Windows.old mappa.
FIGYELEM! A Windows.old mappa törlésével nem lesz lehetőségünk arra, hogy visszaálljunk egy korábbi verzióra. (30 nap elteltével a mappa automatikusan törlődik)
-
törölt tag
A számítógép bekapcsolása valamint a W10-be történő bejelentkezés után nincs automatikus internet kapcsolatom . Kénytelen vagyok újraindítani a modemet . Mi okozhatja a problémát ?
Op. rendszer : 64 bites Windows 10 ( friss telepítés )
Modem : D-Link DSL 321B
Szolgáltató : Magyar Telekom -
törölt tag
válasz
this is life #41352 üzenetére
Köszönöm a választ .
Más:
Kaspersky Internet Security 2016-ot használok , de nem értem , hogy miért kell minden egyes rendszerfrissítés / windows store app letöltéséhez , használatához engedélyezni a már előzőleg letíltott windows tűzfalat .
-
törölt tag
Úgy látom , hogy tovább kel gyomlálnom a futó szolgáltatások listáját . ( alapjáraton 44% memóriakihasználtság van a 4GB-ból )
-
törölt tag
Ki lehet-e kapcsolni a következő szolgáltatásokat ?
Földrajzi Hely Szolgáltatás
Időszervező -
törölt tag
Jelenleg 64-bites Windows 7 Ultimate van telepítve a gépemen . Úgy döntöttem kipróbálom a Windows 10-et . Kíváncsi vagyok , hogy hogyan fogja majd kezelni a régi hardvert .
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest