- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nyogo83
senior tag
Sziasztok, egy kis segitseg kellene, mert en mar feladtam.
Adott egy Lenovo Ideapad 110 rettenet, gyarilag telepitett Win 10 UEFI-vel.
Tegnap valamiert indulaskor "Felkeszules a helyreallitasra" modban bootol, amint ez eltunik, fekete kepernyo marad csak es max kikapcsolni tudom.
Probaltam boot menubol System recoveryt, az ugyanezt csinalja.Gondoltam feldobok pendrive-ra egy telepitot. Win 10 az MS-tol letoltve isoban(meg vagy 3 masikat is probaltam), ezt MBR + FAT32/NTFS, GPT+NTFS verziokban, Rufus-al, anelkul, Win 10 Media Creatorral, 3 kulonbozo pendrive-al.(USB2-USB3)
(Mellette Biosban UEFI/Legacy-t termeszetesen allitgattam amihez kellett, valamint megfeleloen a Secure boot es fastboot disabled)
Az eredmeny a legtobb esetben, hogy setup bootkor bejon a Win 10 logo es a toltes, majd fekete kepernyo.Probakent feldobtam egy Win 7 telepitot pendrivera, ami addig jutott hogy a telepito fekete kepernyovel es egy eger kurzorral toltott be.
Ennyire nem lehetek bena, vagy megis elnezek valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest