- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz
asturel #14141 üzenetére
Csatlakozok asturel kolléga #14141-es hszéhez és természetesen Pala kolléga #58001-es hszéhez miszerint a startmenüből a keresés nekem se működik.
Olyan szinten nem működik, hogy meg akartam nyitni egy parancssort (rendszergazdaként) és nem találta, de még egy total commandert se.
Érdekesség, hogy nekem ezek az alkalmazások (is) kint voltam kis csempékbe de eltűntek, ugyan akkor viszont tudom, hogy fel van telepítve mivel az asztalon a TC (pl) kint van és tökéletesen tudom használniEsetleg valakinek van már működőképes megoldása arra, hogy hogyan kellene megoldani a keresést ?
-
-
válasz
asturel #63197 üzenetére
Ezek azok a telefonok akik megpróbáltak csatlakozni a wifihez, de nem tudták az ssid-hez tartozó jelszót, így nem kaptak ip-t a kapcsolat lezárult, de előtte már a telefon bemutatkozott' (elküldte adatait mac stb)
Tipikusan ez azoknál jön elő akik nem használnak titkosított wifit (wpa2), hanem csak mac szürést használnak és a minden free wifire csatlakozó telefonok emiatt mindig automatikusan 'ostromolják' őket..
-
csabi63
senior tag
-
AMD_ok
őstag
válasz
asturel #13915 üzenetére
Nekem meg most dobalja a keves memoria hibauzit sorozatban. Nem banom en, hogy annyira hasznalja, csak 8 gigat tudjon mar beosztani, es ne uzengessen nekem, hogy zarjak be ezt-azt....Mikor a 7 3 giganal tobbet sose evett alapjaraton....jatekoknal ugrott fel 5-7 giga koze, de a 8-at meg se kozelitette sose. Meg kiderul vegul, hogy az ajanlott mem legalabb 16 giga a win10-hez
Erdekes ....
-
zkas90
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Rainbow Six: Siege
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged