- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz
asturel #14141 üzenetére
Csatlakozok asturel kolléga #14141-es hszéhez és természetesen Pala kolléga #58001-es hszéhez miszerint a startmenüből a keresés nekem se működik.
Olyan szinten nem működik, hogy meg akartam nyitni egy parancssort (rendszergazdaként) és nem találta, de még egy total commandert se.
Érdekesség, hogy nekem ezek az alkalmazások (is) kint voltam kis csempékbe de eltűntek, ugyan akkor viszont tudom, hogy fel van telepítve mivel az asztalon a TC (pl) kint van és tökéletesen tudom használniEsetleg valakinek van már működőképes megoldása arra, hogy hogyan kellene megoldani a keresést ?
-
Doky586
félisten
-
Doky586
félisten
válasz
asturel #63197 üzenetére
Ezek azok a telefonok akik megpróbáltak csatlakozni a wifihez, de nem tudták az ssid-hez tartozó jelszót, így nem kaptak ip-t a kapcsolat lezárult, de előtte már a telefon bemutatkozott' (elküldte adatait mac stb)
Tipikusan ez azoknál jön elő akik nem használnak titkosított wifit (wpa2), hanem csak mac szürést használnak és a minden free wifire csatlakozó telefonok emiatt mindig automatikusan 'ostromolják' őket..
-
csabi63
senior tag
-
AMD_ok
őstag
válasz
asturel #13915 üzenetére
Nekem meg most dobalja a keves memoria hibauzit sorozatban. Nem banom en, hogy annyira hasznalja, csak 8 gigat tudjon mar beosztani, es ne uzengessen nekem, hogy zarjak be ezt-azt....Mikor a 7 3 giganal tobbet sose evett alapjaraton....jatekoknal ugrott fel 5-7 giga koze, de a 8-at meg se kozelitette sose. Meg kiderul vegul, hogy az ajanlott mem legalabb 16 giga a win10-hez
Erdekes ....
-
zkas90
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest