- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Ezen a soron (is) azért jót nevettem: "Adatvédelmi szempontból biztonságosabb "kalóz" Windows-t használni."
Mondjuk aki mindent elhisz amit ebben írnak és meg is csinálja, attól megkérdezném, hogy egyáltalán minek is telepíti fel a Win 10-et. Egyszerűbb bele sem kezdeni.Van már valami használható víruskereső és tűzfal erre a rendszerre?
-
oba
addikt
de hogy ne csak a levegőbe beszéljek, itt van egy nem teljes lista, hogy mit lehet és/vagy érdemes kikapcsolni a win10 -ben, ami alapértelmezetten be van kapcsolva és folyamatosan adatot küld az MS szervereire... [link]
szerk.: az írás nem tőlem származik, úgy értem nem én írtam! én is találtam
-
TRob1
veterán
"akik korábban telepítettek meg fogalmuk sincs róla, hogy egyáltalán ilyen létezik"
Márakinek. Mert ugye aki nem csak szitkozódik meg idegeskedik hanem nézelődik is a saját rendszerében, az tudja/tudta.
Nálam pl. az első naptól úgy van beállítva, hogy csak a helyi hálón oszthat meg.Egyébként miért nem térsz vissza mondjuk a 7esre ha ennyi bajod van vele?
(Mondjuk szerintem akinek olyan baja van hogy még vagy 10-15mp!!! mire kikapcsol ténylegesen a gép, annak mindig mindennel problémája van/lesz
)
-
vlevi
nagyúr
Sőt. Admin módban elindított commamd promptban kiadott pwercfg -h off azmigazi. Ez kikapcsolja a hibernálást, és ezzel együtt a gyorsindítást, a lassúleállást 😀, a hybrid sleep funkciót (ami alváskor is ír a hibernációs fileba), ja és a hibernációs file is törlödik ezáltal, amitől lesz pár giga szabad helyed.
-
AeSDé Team
őstag
Az energiagazdálkodási beállításoknál ki lehet kapcsolni a gyorsindítást (vagy valami hasonló neve van), ami Win 10 esetében alapból be van kapcsolva. A funkció hasonlít a hibernálásra, adatot tárol el merevlemezre lekapcsoláskor, hogy utána gyorsabban álljon fel a rendszer. A hátránya hogy jelentősen megnöveli a lekapcsolási időt, ahogy írtátok. Nálam alap hogy telelítés után azonnal letiltom, mert zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest