- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
#42813184 #89877 üzenetére
10 nap, azután magától törli az előző rendszert. (powershellben lehet kiterjeszteni ezt a 10 napot)
-
törölt tag
válasz
#42813184 #89868 üzenetére
Itt olvashatod el az eddig kiderült problémákat: [link]
Egyébként frissíteni abból a szempontból jobb, ha kiderül a te gépeden problémás az új build akkor csak rollback megcsinálja magától visszaáll előzőre. Ha tiszta telepítés után derül ki a te gépeden problémás az új build, akkor dupla macera az előző verziót feltenni megint tisztán.
-
Cs1csó
titán
válasz
#42813184 #89868 üzenetére
Figyelj, a válasz egyszerű: telepítsd update-en keresztül és ha minden jól működik akkor örülés van ha pedig jön valami anomália akkor pedig jöhet a tiszta telepítés pendrive-ról.
+1 zolee001
DE pl. nekem Intel+Nvidia párosom van tehát a Radeon-ok nyomorúsága nem érint.
-
törölt tag
-
t.imi
addikt
-
vlevi
nagyúr
válasz
#42813184 #89677 üzenetére
Egyelőre nem is tudod elkapkodni.
Ahogy olvastam más helyeken, egyelőre még a Windows Update-n nem került kiadásra, csak kézzel telepíthető.
Ha majd nagyon jó lesz, akkor majd felteszik a Windows Update-ra is. Egyszer. Talán.De, hogy csatlakozzak az előttem szólókhoz, nekem ugyanúgy működik, mint előtte. Nálam egyik, a 1809-hez kapcsolódó hiba sem jelentkzezett, pedig nekem szeptember legvégén, még a legelső körben települt.
-
Geth
veterán
válasz
#42813184 #89052 üzenetére
Kulcsot? Store-ban árulják, MS account-tal lehet vásárolni, ahhoz köti a megvásárolt termékeket is, ezt is.
A leírás alapján ez a Windows Subsystem for Linux (WSL)-re épül, arra optimalizált disztró.
Mit szeretnél tisztán telepíteni? Elolvastad egyáltalán amit linkeltél? -
Geth
veterán
válasz
#42813184 #89044 üzenetére
WSL-t használok 0. naptól kezdve, igaz, csak az ingyenes Ubuntuval, nekem bejött
Apró javítás, a WLinux az MS Store-ban van, de nem az MS terméke.
[link]
"WLinux is not endorsed by Microsoft, Linux Foundation, or Software in the Public Interest, Inc."Tehát ha bughalmaz, ahhoz az MS-nek nem sok köze lesz
-
TRob1
veterán
válasz
#42813184 #87285 üzenetére
Nem.
Miért reméled?Semmivel sem rosszabb mint az eddigiek. Ugyanúgy valakinél hibátlan, valakinél meg hibás.
Nem volt még olyan hogy mindenkinél jó. Asszem nem is lesz.
Egyébként meg olyan verziót töltesz le, amilyet akarsz. Pl a már sokszor linkelt Windows Iso Downloaderrel vagy épp a TechBench oldaláról (és mindet az MS szervereiről fogja szedni)
-
kranazoli
senior tag
válasz
#42813184 #87000 üzenetére
Ez nem szánalmas. Ez annál nagyságrendekkel több. A kínos is nagyon enyhe kifejezés.
Fejek fognak a porba hullani ez egyértelmű, mert egy kérdés van:
Ki a felelős?
Ez pl. az iPhone-nak és Linux tábornak azt hiszem egy óriási LOL, de ilyen csak úgy nem fordul elő. Azért azt senki se gondolja, hogy nem frissítettek le előtte labor körülmények között nem kevés munkaállomást.
Hibás képfájl kiadását iratták alá valakivel, ez ennyi.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HP Rack és Tower szerver bazár
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest