-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
#21180672 #115751 üzenetére
Akkor kikapcsolod az értesítést, ha annyira zavar, mint már linkelve volt az előző válaszban. Ez a lefagyás dolog meg nem tisztázott, hogy általános jelenség-e, vagy csak a nálad telepített Windowsnál jelentkezik, ott nem stimmel valami. Én eddig nem tapasztaltam ilyet több gépen sem, igaz rendszerint nem is halasztom 5 napig az újraindítást, mint már említve volt.
-
King Unique
titán
válasz
#21180672 #115749 üzenetére
Ha egyszer megfelelően be van állítva, ütemezve, hogy az adott idősávban ne legyen automatikus újraindítás a frissítés telepítése után, akkor nem is lesz. Az viszont elképzelhető, hogy később megjelenhet külön értesítés, bár én eddig nem tapasztaltam 1909-nél, pláne nem X percenként. Max. a tálcán lévő ikon volt ott, meg a műveletközpontban az eredeti értesítés, ami egyébként a gépházban kikapcsolható. De ugye előbb-utóbb úgyis újra kell indítani, nem lehet a végtelenségig halasztani.
-
King Unique
titán
válasz
#21180672 #115747 üzenetére
Az nem derült ki, hogy pontosan melyik verziónál, kiadásnál sikerült állítólag ezt tapasztalni. De egyrészt abban nincsen semmi újdonság és meglepő, ha pl. egy összesítő frissítés telepítése után újra kell indítani a Windows 10-et is, sőt az újabb verzióknál egy kis ikon is megjelenik a tálcán, ami értesít erről. Másrészt arról pont nem olyan régen volt szó egy másik válaszban, hogy az újabb Windows 10-verzióknál egy jó ideje eleve több beállítási lehetőség is van a gépházban már késleltetni, ütemezni az újraindítást, sőt egyéni újraindítási időpont megadásával akár egy 1 héttel is eltolható. Ahogyan maga a frissítés is pl. a szüneteltetéssel, meg egyes összesítő frissítések eleve csak választhatóként jelennek meg, vagyis nem települnek automatikusan.
Egyébként nem, nem tapasztaltam a leírt jelenséget, de általában nem is várok 5-6 napot az újraindítással. Meg eleve ismert dolog, hogy a hónap 2. keddje a patch kedd, akkor jön helyi idő szerint este 7 órától az aktuális kumulatív frissítés, vagyis lehet vele előre számolni, úgy intézni a dolgokat, meg havi 1-2x azért belefér egy restart. + Ráadásul ott vannak más programok is, amik újraindítást igényelhetnek, nem kizárólag csak egy Windows-frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged