- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Stirlitz #8327 üzenetére
Már mért lenne az, főleg a 8.1 esetében, asztalra bootol, desktop ott is szinte uaz, a Start menü hiányát leszámítva, mint a 7-esnél? A modern felületet meg nem kötelező használni, ha vki nem akarja, főleg átlagos felhasználás esetén nem.
Classic Shellt én csak teszteltem, nincs rá szükségem, mert 8-asnál a Start gomb menü + kezdőképernyő kombó bőven megfelel. 10-esnél meg leírtam nem egyszer, hogy mi a gond. Modern felület visszalépés, pakoljak fel rá x db programot, ami visszaadja a korábbi rendszer megoldását? 100-125% képernyőfelbontás állításához is rakjak fel külön progit, vagy cseréljem más felbontású laptopra, hogy normálisan működjön? Hát nem, minek, ha az előző 2 Windowsnál teljesen ok?
Én pont, hogy nyitott vagyok az újra, nem ragadtam le a Win7 szintjén, mint oly sokan, de csak azért nem kell minden téren ajnározni a Win10-et, mert ezt teszik a cikkek, meg itt egyesek. Ha visszaolvasol a topikban, láthatod, hogy másnak is akad vele gondja, vagy épp nem minden téren tetszik nekik. -
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest