-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
F.B.I. #69083 üzenetére
Szia, többen is belefutottunk ebbe, nálam ez segített: [link]
Azóta volt olyan, akinek szintén sikerült ezzel a módszerrel visszaállni a korábbi driver használatára, és olyan is, akinek nem. Utóbbi esetben nekem nincs ötletem.
sid87 @ #69092: Akkor sajnos részemről passz...
-
törölt tag
válasz
F.B.I. #57367 üzenetére
Nekem sosem csinálta, így csak tippeket tudok adni. Ha nem működik a tálca és a gomb, akkor a Feladatkezelőből indítsd újra az explorer.exe-t.
Itt van 3 megoldás, azokat is nézd meg. Ha nem sikerül megoldani, akkor vagy új fiókot hozol létre (lehet bármilyen), és átköltözöl abba, vagy minden programot letiltasz, és megkeresed azt, amitől lefagy az egész. Ezt írják olyan programokra is, amik átalakítják a rendszert (pl. szalagos menü helyett a régit állítja be). Ha nem Defender fut a gépen, átmenetileg zárd be teljesen a vírusirtót is.ph2012: Ott van a gomb a jobbklikkes menüben.
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz
F.B.I. #57355 üzenetére
Nekem a jubileumi frissítés után csinált hasonlót. (W10 Home) Első indításnál, desktop betöltése után vagy fél percig kb semmit nem lehetett csinálni vele. Semmilyen ikon nem reagált az asztalon vagy a taskbar-on és a startmenü sem jött elő. Aztán néhány hónap után el is múlt egy másik frissítés után. Az érdekes az volt benne, hogy csak az első indításnál csinálta, minden nap. Ha utána újraindítottam akkor már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged