- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raidx
őstag
válasz
vorosmarti #32971 üzenetére
Nem tudom. Legális Win7 Ultimate több gépes frissítve Win 10 re. Azóta volt alaplapcsere, rendszer SSD-re de minden újrarakás után aktivált maradt.
-
raidx
őstag
válasz
vorosmarti #32968 üzenetére
Az aida 64 is megmutatja és nem erőszakoskodik az 1 $ adományért.
-
gbela
senior tag
válasz
vorosmarti #32968 üzenetére
Köszi, otthon kipróbálom, bár ha jól tudom ezt tömegessel nyomták ki kicsi kinaiak. Ez lehet a gond? Bár csináltam már clean installt tömeges licenszelt gépen is, és akkor is tudtam kulcs megadása nélkül, így már csak emiatt sincs ötletem most miért nem megy.
Köszi mégegyszer. -
törölt tag
válasz
vorosmarti #32601 üzenetére
Nos energiagazdálkodási okozóra gondolok és úgy látom, hogy nem "tapogatózok" rossz helyen.
Az alábbi ábrák alapján ezeket az okozókat találtam. Logikusnak találom és végzek néhány módosítást lássuk hogyan változik és az újraindításokkal változik a beállítás vagy sem? Nálam szerintem nagy szerepe van a Power4Gear Power Saving applikációnak és mellette ha megnézem a főkapcsoló gomb funkcióját hát nem csodálkozok, hogy ha akár Startból kiindulva sem áll le a gép teljesen. Az is javasolt, hogy teljesen kikapcsolni a gépet, áramtalanítani, kivenni az aksit és fél percig nyomva tartani a főkapcsolót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest