-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raidx
őstag
válasz
vorosmarti #32971 üzenetére
Nem tudom. Legális Win7 Ultimate több gépes frissítve Win 10 re. Azóta volt alaplapcsere, rendszer SSD-re de minden újrarakás után aktivált maradt.
-
raidx
őstag
válasz
vorosmarti #32968 üzenetére
Az aida 64 is megmutatja és nem erőszakoskodik az 1 $ adományért.
-
gbela
senior tag
válasz
vorosmarti #32968 üzenetére
Köszi, otthon kipróbálom, bár ha jól tudom ezt tömegessel nyomták ki kicsi kinaiak. Ez lehet a gond? Bár csináltam már clean installt tömeges licenszelt gépen is, és akkor is tudtam kulcs megadása nélkül, így már csak emiatt sincs ötletem most miért nem megy.
Köszi mégegyszer. -
törölt tag
válasz
vorosmarti #32601 üzenetére
Nos energiagazdálkodási okozóra gondolok és úgy látom, hogy nem "tapogatózok" rossz helyen.
Az alábbi ábrák alapján ezeket az okozókat találtam. Logikusnak találom és végzek néhány módosítást lássuk hogyan változik és az újraindításokkal változik a beállítás vagy sem? Nálam szerintem nagy szerepe van a Power4Gear Power Saving applikációnak és mellette ha megnézem a főkapcsoló gomb funkcióját hát nem csodálkozok, hogy ha akár Startból kiindulva sem áll le a gép teljesen. Az is javasolt, hogy teljesen kikapcsolni a gépet, áramtalanítani, kivenni az aksit és fél percig nyomva tartani a főkapcsolót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DELL T40 EMC Szerver
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged