Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Néhány esetben ez megoldja nekem: run troubleshooter
Nem talál hibát, meg lényegében semmit se csinál, de ha benyomod neki, hogy admin módban keressen problémákat, mire végigmegy a csík újra működik a start menüDe pl a legutóbb, amikor a nod32 betolt egy frissítési üzenetet a műveletközpontba (ettől is le szokott fagyni a shell), nem segített semmi. Bementem a nod32-be, frissíteni kellett a licenszet, ezután frissítette magát, és abban a pillanatban a win shell is újra működött. Szóval én biztos vagyok benne, hogy a tray meg action center üzenetek körül van a bibi. Mindig olyankor jön létre ilyen hiba, ha valami üzenget.
-
tatararpad
őstag
Az a novemberi update egy új build volt, le tudod ellenőrizni hogy az van e fent, 10586 a build száma (Futtatás=>winver), azóta meg csak kumulatív frissítések jöttek, tehát ha fent van a legutóbbi akkor fent van az összes. Amúgy nekem van egy gépem ami e tekintetben hibamentes, és egy másik amin rendszeresen lefagy a tálca, és mindkettő ugyanúgy naprakész, úgy hogy ha volt is rá javítás, az sem garancia. Viszont nekem a fentebbi parancsok életre keltik újraindítás nélkül. Amúgy próbáld meg kikapcsolni a gyors rendszerindítást, kikapcsoláskor az félig hibernál, lehet azért nem áll helyre a tálca csak újraindításra.
-
tatararpad
őstag
taskkill /f /IM explorer.exe
start explorer.exeEzeket a parancsokat mentsd ki egy .bat fájlba az asztalra, és mikor lefagy a tálca, futtasd le. Ez újraindítja azt a folyamatot ami többek között a tálcáért is felel, ha jól emlékszem minden elveszik ami megvolt nyitva, szal mentsd a menthetőt, de legalább nem kell a gépet újraindítani. Ugyanezt parancsok nélkül a Feladatkezelőből is megtudod csinálni, ha az kényelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest