- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
fireman123 #104259 üzenetére
Szia, a buborékos screensavert illető probléma engem is zavart, ezért én vettem a fáradságot, és beregisztráltam a cigam által megadott oldalra (neki köszi a linket!), és letöltöttem azt a kis fájlt, ami elvileg megoldja ezt. Ha priviben adsz nekem egy címet, szívesen elküldöm.
Jól el lehet játszogatni a buborékok méretével és átlátszóságával (amelyek ha nem átlátszóak, akkor inkább színes golyókként jelennek meg a képernyőn), DE! A hátteret pont hiába állítod be átlátszónak, és a „teszt” futtatásakor tényleg úgy is működik, ahogy kell (tehát az ide-oda pattogó buborékok mögött látszódik a képernyő eredeti tartalma), akkor, amikor a megadott idő után ténylegesen elindul a képernyőpihentető, sajnos egyszínűre vált a háttér. Tehát az átlátszóság csak a teszt során működik, a screensaver időzített futásakor már nem... És ez így van már a Windows 8 óta, szóval valami mélyebben rejtőző probléma ez, amit ez a tweak sem old meg.
Ettől függetlenül szívesen elküldöm neked a letöltött file-t, ha érdekel, mert a többi beállítás, ami nem elérhető az alap Win10-es screensaver beállító felületen, az mind működik. -
cigam
titán
válasz
fireman123 #104254 üzenetére
Ha minden igaz, el van dugva, de előhívható a beállításai.
V60
Mivel készült a telepítő pendrive? A többi gép is UEFI-s volt? -
lovi27
addikt
válasz
fireman123 #90599 üzenetére
Ne tedd oda, nem kell. Használd a saját indítóját és úgy elindul:
Options / Run on Windows Startup
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged