- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 
			  Mobilarena Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót! 
 (Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

fuze őstag Szerk.: Bocs, nem választ akartam Fájó szívvel, de visszatettem én is a windows 8.1-et. Pár észrevétel, melyek nagyon idegesítettek: Először is Asus G56JR laptopom van. Az Asus nem sokkal a windows 10 megjelenése után feltett a support oldalra drivereket a 10-hez. Persze mint kiderült, csak egy két drivert frissítettek... Az első és legbosszantóbb, hogy az intel 4600-as kártyához van friss driver, de nem lehet feltenni a laptopra, csak egy a technical preview-hoz készült verziót. Előbbinél azt állítja a telepítő, hogy az asus nem engedi, csak az általa kiadott drivert feltenni. Na ez az ami nem igaz, mert windows 8-ason nekem ezzel sosem volt problémám. Persze jó is lenne a TP-s, de van egy olyan érzésem, hogy bizonyos hibáknál közrejátszhatott a félkész driver. Rendszeres openGL hibák az Nvidia kártyával! Grafikusként pont azokkal a szoftverekkel volt a legnagyobb problémám amin dolgoztam volna. Néha a fájlokat sem tudtam megnyitni emiatt és az integráltról kellett dolgoznom. Ez TH2-nél rosszabbodott, végül egy bios frissítés után megint jobb lett a helyzet. A hang. Az a rohadt pattogó hang "popping sound" ami egy videó elindítása előtt jelentkezett, illetve a gép normál használata közben is előfordult időközönként. Néha lassúcska volt a 8-hoz képest. Többet gondolkodott a fájlkezelő megnyitásakor. Némely program sem volt annyira gördülékeny. Ide tartozik, hogy az ablak elhúzása szerintem darabosabb volt. Ennek valószínűleg a TP Intel driver lehet az oka. Egy idő után a játékok is laggolni kezdtek, addig bírtam  (itt valami a TH2 telepítése után történhetett) (itt valami a TH2 telepítése után történhetett)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HP ProBook 430 G6 Celeron 4205U laptop
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(itt valami a TH2 telepítése után történhetett)
 (itt valami a TH2 telepítése után történhetett)