- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Uyuarasy #45641 üzenetére
A fórumtárs állította ezt, azért is linkeltem a hsz-t. Bár lehet csak a megfogalmazás volt pontatlan, mert én sem egészen értettem. A magam részéről azt tudom csak hozzáfűzni, hogy az innen letöltött telepítőnél az MCT termékkulcsot kér, amit valahogy beépít az ISO-ba. Utána telepítéskor pedig már nem kell megadni a kulcsot és a rendszer automatikusan beaktiválódik. Illetve a korábban említett dolognál nyilván lehet különbség a szabad és más fogalmak között. A retail kulcs meg ugye lényégében a dobozos verziónak felel meg.
-
King Unique
titán
válasz
Uyuarasy #44358 üzenetére
a.) Ha van egy DreamSpark féle 10240-es Education ISO-d, akkor azt telepíted + aktiválod
—►
utána RS1 (14393) upgrade.b.) Ha van egy DreamSpark féle 14393-as Education ISO-d, akkor azt telepíted + aktiválod
—►
kész.c.) Ha van egy DreamSpark féle 10240-es Education ISO-d, de nem akarsz az OS upgrade-el bajlódni
—►
letöltöd innen a 14393-as Education ISO-t MCT-vel és azt telepíted, ami utána aktivált lesz. -
King Unique
titán
válasz
Uyuarasy #44342 üzenetére
Én innen leszedtem a hozzávaló MCT-t (14393), ami az ISO letöltése előtt kérte a termékkulcsot. Majd utána telepítettem tisztán és közben nem kellett megadni semmilyen termékkulcsot, viszont utána a rendszer már aktiválva volt a korábban megadott kulccsal. Vagyis valahogyan már a telepítőbe beleintegrálhatta, vagy a fene tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest