- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
válasz
qantum #29885 üzenetére
Biztos már más is leírta a választ, de nincs időm végigbogarászni most így inkább én is leírom.
Szóval nekem is 32-es win7-em volt az egyik PC-n és most 64-es win10 van. A win7-et felfrissítettem 32-es win10-re ahogy a rendszer felkínálta, ezzel win10-es regisztrált gép lett, majd tiszta telepítéssel ment fel a 64-es win10. Ennyi. -
-
Kakumix
senior tag
válasz
qantum #29672 üzenetére
Tapasztalatból írom, hogy nem érdemes. Bármikor inaktiválhatja a microsoft a kulcsot. Bukod a pénzt és amíg működik addig sem legális csak úgy működik (lehet frissíteni, de egy aktivátoros megoldást is lehet). Lebukni nehéz vele, mert a NAV és a rendőrség csak ezért nem fog kimenni hozzád, de ha egyéb dologgal lebuksz vagy csak kapsz egy adóellenőrzést ezt is a listádhoz írják (céges használat esetén)
bopeti98: Ezek csak kulcsokat árulnak, a kérdésben is így volt. De, ha olyat vesz amit írtál, akkor már csak kisebb kellemetlenségek lehetnek (pl. a régi tulaj tovább használja, kiteszi a netre a kódot stb. és ezért tiltja le a microsoft). Persze vannak becsületes eladók - hiszem hogy többségben -, de ezeket is figyelembe kell venni, ha használt windowst vesz az ember. Írom ezt úgy, hogy magam is vettem és adtam is már el olyat, amivel nem volt gond .
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest