- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Tegnap már sikerült megoldanom nekem is a problémámat!
-
Gabesz87
veterán
Ez genyóság. Nem hiszem el, hogy ne legyen valami megoldás, hogy így kib...-on az MS az emberekkel. Írtam tegnap az MS support oldalán is, kíváncsi vagyok, ott mit válaszolnak. Jó lenne, mert laptopra nem akarok újabbat tenni egyelőre (Hamachit használunk, és Vietcong 2-n szokunk LAN-ozni; félek, hogy Win 8-al nem menne). Meg a párom hálózaton keresztül szokott sorozatokat nézni laptopon az asztali gépről.
Ellenben ha azt mondjátok, hogy Win 8.1-el nem lesz gond a Hamachival, és a Vietcong 2-vel, és az otthoni csoportra is csatlakozik Win 10-re, akkor lehet, hogy feldobom a laptopra. -
Zoshi85
aktív tag
Köszönöm. ez mind megvolt, látja is a hálózatot, de nem csatlakozik, ha a másik gép ki van kapcsolva akkor létrehozásnál is ezt írja.
Bármit beírhatok, nem ez a jelszó, de ha helyesen írom be, ha nem akkor is ezt írja.. nem azt h nem jó a jelszó.. Sztem azt kéne helytelennél nem?
Hibaelhárító nem tudja azosítani
Magánhálózat van azt írja. Van aki szerint az jó, van aki szerint nem és kéne csinálnom ujat, de itt elakad:Nem értem.. services.msc lefuttatva. elvileg minden fut ami ehhez köthető..
-
Dtomka
veterán
Attól a betöltési idő nem lehetne ilyen hosszú idő. Az SSD & HDD között sata2 porton is van különbség:
SSD vs HDD Windows 7 Boot Time SATA 2
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest