- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
Felkerült rá a Win10, annyit állítottam, hogy az energiagazdálkodásnál a kis csúszkát levettem, újraindítottam, 1 napja stabilan megy, CPU-Z, HWmonitor, Aida64-en is a feszültségek jók, terhelés alatt se történik "eddig" újraindulás.
Új: Annyit szeretnék kérdezni, hogy a Microsoft Store-ban, azok az alkalmazások amiket régebben letöltöttem és nem telepítettem most fel, mert már nincs rájuk szükségem, azokat valahogy véglegesen nem-e lehetne kitörölni onnan, úgy hogy amik most fent vannak és meg is akarok tartani, azok maradjanak?
Én csak elrejtést találtam.
-
jokeph
nagyúr
Meg még sok egyéb más oka is lehet, a helytelen BIOS beállításoktól (OC/DC/undervolt), az instabil/elavult driverek-ig.
Legfrissebb W10 build ?
Ha a WIN energiasémá-t átállítod az alap kiegyensúlyozottról pl. teljesítménycentrikusra, akkor is fentáll a jelenség ?
Az aláírásodban lévő VGA-k (a 7650D a CPU integráltja) már legacy státuszúak, a legutolsó driver is 2015/2016-os hozzájuk. Ez és egy adott W10 build együttese is okozhatja a problémát.Ezt ki lehet szűrni pl. azzal hogy próbára bedobsz egy olyan VGA-t, aminek van élő W10 drivere, pl. Radeon RX 4xx/5xx vagy újabb, GeForce GTX 1xxx/2xxx valamelyikekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest