- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz
The DJ #59698 üzenetére
Továbbra sem értem minek kellene ilyeneket eltávolítani, akár milyen leírás alapján is?
Mit vártál, mivel lesz ettől jobb a rendszer? Tapasztaltál bármiféle változást is ahhoz képest, ha nem piszkálsz bele?
Van pár app ami feleslegesnek nevezhető, én is leszedtem néhányat, de azokat is sima jobb klikk uninstall módszerrel, még nem is parancs sorból.Komolyan meg akarom érteni. Régen én is ilyen voltam, hogy buheráltam mindent, de rájöttem teljesen felesleges.
-
malnabokor
senior tag
válasz
The DJ #28548 üzenetére
A kérdéses programokban meg lehet oldani a problémát: jobb gomb az ikonra/.exe fájlra, tulajdonságok, kompatibilitás, átméretezés letiltása nagy DPI esetén.
Így nem lesz elmosott, asztali beállítások, programon kívüli elemek maradnak eredetiben, cserébe kicsik lesznek a gombok többnyire a programon belül.Windows-on belül én eddig jóformán csak az eszközkezelőben találkoztam vele, vagy ha olyan felületre tévedek, ami jellemzően a windows vista óta érintetlen, azora sajnos nem tudok megoldást (ha megtalálod a fájlokat, talán azzal is meg lehet játszani, azt nem tudom).
-
King Unique
titán
válasz
The DJ #28565 üzenetére
Igen, ez a skálázás probléma nem kicsit bosszantó...
Én többek között épp ezért is használok inkább Win7/ 8.1-et mert azoknál ok. A Win10 külön partíción csücsül és ritkábban nyomogatom. Megoldás max egy következő build lehet (RS1), de addig nem mindenkinek van türelme várni. Én is azt hittem, hogy kiadnak a TH1-re is vmi frissítést, de csak halogatva lett a TH2-ig a dolog.Aktiválási problémádra nem tudok mit mondani, én ilyennel még nem találkoztam. Csak azt tudom, hogy ha TH1 esetében már 1x frissítve lett 10-esre, akkor beregisztrálta a gépet és utána mehet a tiszta telepítés is. A TH2 meg elvileg elfogadja a 7/ 8.1 kulcsokat is tiszta telepítéskor.
-
King Unique
titán
válasz
The DJ #28563 üzenetére
Nálam is hasonló a probléma 1366x768-as laptop kijelzőn...100%-on kicsit apró minden. A TH1-ben hiába állítottam a gépházban és vezérlőpultban is 125%-ra, egyszerűen sz@r volt... A TH2-ben javítottak rajta, mert ha mind2 helyen beállítom, akkor élesek a betűk, nincs elmosódás. De maguk az asztali elemek, még mindig helyenként túl nagyok, kissé kényelmetlen az elrendezés. A Start menü is elég hülyén néz ki így.
Persze Win7 és Win8.1 alatt semmilyen probléma nincsen, ott tökéletes minden téren a 125%-os nagyítás.Csak ez a fránya X-es...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest