- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
draco31 #155044 üzenetére
Windows éjszakai fény? Passz, a CMOS elem nem merül? Az idő rendben? Internetet mindig kap amikor be van kapcsolva?
Megjegyzem én az F.lux alkalmazást használom erre a célra, anno mikor megjelent az éjszakai mód nagyon fapados volt a Windows-ban, nem tudom azóta fejlődött e, esetleg ha nem javul meg de szükséged lenne a funkcióra akkor időlegesen vagy a gép újratelepítéséig, vagy a probléma megoldásáig telepítsd ezt a kis programot. MInimális az erőforrásigénye CPU szinte nincs is nyilván RAM-ban fut pár MB-al.
-
tomchy
tag
-
Orgi
addikt
válasz
draco31 #97184 üzenetére
Több év alatt rengeteg memóriakártyát és pendriveot is vettem Sinceritytradingtól az ebayen, volt garis ügyintézésem is (ahol bebizonyosodott, hogy eredeti a terméke, mert legarizta a gyártó), kb 1 hét alatt ide ér általában, magyar ár fele általában kb... Csak ajánlani tudom én is.
-
King Unique
titán
válasz
draco31 #97195 üzenetére
Van alternatíva, lehet USB-s meghajtóra is telepíteni és onnan futtatni a Windows 10-et. De ha tartós használat, gyors működés a cél, akkor le volt már írva, hogy egy ócska pendrive, memóriakártya helyett mi lenne a jobb választás. Vagy ha nem létszükséglet a rendszer futtatásához a külső háttértár használata, akkor célszerűbb egy belsőt rakni a laptopba. Itt az aprón pedig nemcsak HDD-t, de SSD-t is lehet egész olcsón találni, ami a célra megfelelne.
-
King Unique
titán
-
King Unique
titán
válasz
draco31 #97166 üzenetére
Ha megoldható a belső háttértár használata, akkor lehet inkább azt kellene elsődlegesen megpróbálni, venni bele egy SSD-t. A WTG-nek akkor van értelme, ha kifejezetten az a cél, vagy máshogyan nem lehet megoldani. A másik meg az, hogy lehet próbálgatni akár átlag pendrive-on, SD-kártyán is, csak éppen azoktól azért nagy teljesítményt és gyorsaságot nem kell várni, ahogyan nagy tartósságot (írásterhelés) sem ilyen használatnál... Meg az OS működésénél, gyorsaságánál amúgy sem a max. szekvenciális írás / olvasás a lényeg, mint amit a linkelt pendrive-nál is odaírnak, ellenben az egyéb értékeket és az írási sebességet nem véletlenül nem tüntetik fel... Ha hosszú távú és intenzív használat a cél, akkor vagy egy WTG-s használatra hitelesített spéci pendrive, vagy egy külső HDD, de főleg inkább egy külső SSD lenne a legjobb választás.
-
Cs1csó
titán
válasz
draco31 #97181 üzenetére
Közel hasonlók is vannak - 100MB/s - 3k-ért de konkrétan ez SanDisk Ultra Dual 64GB USB 3.0 SDDD3-064G-G46/173385
5k-ért 150MB/s-es olvasást ígér, és természetesen ez MAGYARORSZÁGI boltból és magyar garanciával.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
draco31 #97166 üzenetére
eddig is tudott nézd meg ezt a videót és csináld meg: How to Create Windows to Go USB Drive The Easy Way
-
mpo
veterán
-
Geth
veterán
válasz
draco31 #67735 üzenetére
Nekem is ezt csinálja a 775-ös lapú gépem.
DDU nem segített, driver verziók sem.Az egyetlen amivel pöccre indul sleep után is, ha letiltom a hibrid alvást.
Egyetlen hátrány, hogy alváskor jön egy áramszünet, elveszett a tartalom.
Ettől függetlenül dönthetek úgy is, hogy hibernálom, de az nem ugyanaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest