- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
robotjatek #137649 üzenetére
Igazat adok neked, én sem szeretném a 7 év alatt agyontuningolt, munkára is használt belakott rendszeremet a semmiből elkezdeni felépíteni, brrr, belegondolni is rossz. Élből vagy 40-50 szoftver, célszoftver telepítgetése, az hagyján de azokat bekonfigolni...
Nekem mániám a hordozható OS, egy usb-s ssd-re felklónoztam a Win10-emet.
Eddig kb. 10 gépbe megfordult, a legmeredekebb az Intel VGA kontra AMD volt, sokáig homokórázott, adatokat gyűjtögetett, majd rebootolt, és miután felállt, leszedte magának az AMD drivereket, és ennyi.
Keresni fogok egy Nvidiás gépet a környékemen és nekieresztem annak is, csak kíváncsiságból
A 10 gépbe volt rendesen hardverválaszték de zökkenőmentesen vette.
Ha van neki 1500 wireless kártya driver, akkor azt tölti be bootnál ami épp kell, a többi 1499 nem zavar, mintha nem is lenne, elférni meg elfér.
Ha valakinek az alaprendszeren kívül van 5 szoftvere az természetesen telepítse újra, valóban az a legtisztább de túlél mindent. -
vlevi
nagyúr
válasz
robotjatek #137632 üzenetére
Akkor te keményebben tolod, mint én.
Mert nálam az eredeti inteles konfigbol a videó kártya az megmaradt, csak a lapot, profit, memóriát cseréltem ryzenre. Terveztem én is videó kártya cserét, de bakker, ilyen árak mellett....
Nálam is gond nélkül átállt, ráadásul nálam ez 2 rendszert is jelentett, mert ugyanabban a gépben másik ssd-n van a rendes, és az insider Win10 (mostmár 11) telepítve.Anno, amikor win7 alatt cseréltem hardvert, akkor is csak annyi baja volt, hogy az alaplapi Hdd vezérlőt nem ismerte fel a rendszer. De mint kiderült, ez is csak azért, mert a régi lapokban még nem volt AHCI mód, az ujabbikban (mármint 10 eve az volt az ujabbik :) ) már BIOS szintén default be volt kapcsolva. Ki kellett kapcsolni, aztán elindult a W7, majd rá kellett venni, hogy AHCI-t keressen, és a bios-ban vissza kapcsolni.
Laptopoknal lehetnek ideiglenes gondok különböző egzotikus hardverek kép, mint hálózat, wifi, Bt, touchpad, és hasonlók, de ezek általában nem akadályozzák meg, hogy betoltodjon a rendszer.
Valamit, laptopján ritkábban cserélődik a hardver, hacsak úgy nem, hogy hdd nélküli lapost veszel, és belerakod a régebbi laptopodbol kiszedett hdd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest