- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
robotjatek #137649 üzenetére
Igazat adok neked, én sem szeretném a 7 év alatt agyontuningolt, munkára is használt belakott rendszeremet a semmiből elkezdeni felépíteni, brrr, belegondolni is rossz. Élből vagy 40-50 szoftver, célszoftver telepítgetése, az hagyján de azokat bekonfigolni...
Nekem mániám a hordozható OS, egy usb-s ssd-re felklónoztam a Win10-emet.
Eddig kb. 10 gépbe megfordult, a legmeredekebb az Intel VGA kontra AMD volt, sokáig homokórázott, adatokat gyűjtögetett, majd rebootolt, és miután felállt, leszedte magának az AMD drivereket, és ennyi.
Keresni fogok egy Nvidiás gépet a környékemen és nekieresztem annak is, csak kíváncsiságból
A 10 gépbe volt rendesen hardverválaszték de zökkenőmentesen vette.
Ha van neki 1500 wireless kártya driver, akkor azt tölti be bootnál ami épp kell, a többi 1499 nem zavar, mintha nem is lenne, elférni meg elfér.
Ha valakinek az alaprendszeren kívül van 5 szoftvere az természetesen telepítse újra, valóban az a legtisztább de túlél mindent. -
vlevi
nagyúr
válasz
robotjatek #137632 üzenetére
Akkor te keményebben tolod, mint én.
Mert nálam az eredeti inteles konfigbol a videó kártya az megmaradt, csak a lapot, profit, memóriát cseréltem ryzenre. Terveztem én is videó kártya cserét, de bakker, ilyen árak mellett....
Nálam is gond nélkül átállt, ráadásul nálam ez 2 rendszert is jelentett, mert ugyanabban a gépben másik ssd-n van a rendes, és az insider Win10 (mostmár 11) telepítve.Anno, amikor win7 alatt cseréltem hardvert, akkor is csak annyi baja volt, hogy az alaplapi Hdd vezérlőt nem ismerte fel a rendszer. De mint kiderült, ez is csak azért, mert a régi lapokban még nem volt AHCI mód, az ujabbikban (mármint 10 eve az volt az ujabbik :) ) már BIOS szintén default be volt kapcsolva. Ki kellett kapcsolni, aztán elindult a W7, majd rá kellett venni, hogy AHCI-t keressen, és a bios-ban vissza kapcsolni.
Laptopoknal lehetnek ideiglenes gondok különböző egzotikus hardverek kép, mint hálózat, wifi, Bt, touchpad, és hasonlók, de ezek általában nem akadályozzák meg, hogy betoltodjon a rendszer.
Valamit, laptopján ritkábban cserélődik a hardver, hacsak úgy nem, hogy hdd nélküli lapost veszel, és belerakod a régebbi laptopodbol kiszedett hdd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest