- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
pcsabat #120240 üzenetére
Nem, nyilván nem ugrik az SSD cseréjétől a licenc, a Windows 10 aktivált állapota, ami nemrég másnak is el lett magyarázva. Meg nem világos ez egyáltalán mégis honnan jön, amikor itt értelemszerűen eleve az alaplapcsere, meg a teljes hardvermódosítás az, ami számít... Aztán arról szintén volt szó, hogy újratelepíteni sem feltétlen kell a Windows 10-et az új SSD miatt, ott a klónozás lehetősége. + Arról is, hogy ha hardvermódosítás történik, akkor mi a teendő, hogyan oldható meg az újraaktiválás. Vagyis ha időben tájékozódtál volna, akkor már a 2. licencet, termékkulcsot sem feltétlen kellett volna megvenni.
De persze ha csak ilyen 1500 forintos MAK termékkulcsokról van szó, akkor annál nyilván nem akkora gond, az különösebben nem tétel.
-
zolee001
őstag
válasz
pcsabat #114989 üzenetére
Telepitöröl bootolva,rögtön a nyelvválasztásnál shift+f10 (cmd ablak megnyilik) majd
net user administrator /active:yes
(nyelvi lokalizáció szrinti administrator,ha magyar akkor rendszergazda)
restart
bejelentezel az admin accounttal majd a userednek cseréled a jelszavát
(ha ms fiókod van akkor mindez nem kell,a weben is tudod cserélni a jelszót) -
steele80
senior tag
válasz
pcsabat #108472 üzenetére
Két lehetőséged van: 1 beírod a megtalált termékkulcsot és remélhetőleg aktiválni fogja. Ha nem, akkor jön a 2-es megoldás. Bejelentkezel a Microsoft fiókoddal amivel előtte használtad a rendszert és az aktiválás lapon a hibaelhárításra kattintasz. Ha az előző hardverhez használt kulcsod legális volt, akkor aktiválni fogja a rendszer. Ha egyik sem működik, akkor vegyél egy kulcsot.
-
válasz
pcsabat #108469 üzenetére
Nem tudod újraaktiválni, csak akkor, ha az MS ügyfélszolgálatot felhívod, hogy megdöglött a gép, van másik de van kulcsod. Csak hát oda kellene valami amivel tudod igazolni,.
Ha nincs, akkor inkább vegyél egy másikat, már pár ezerért kapsz egyet.
Én is vettem inkább. Azóta még vagy 4 gépre vettem. -
mouzrr
őstag
válasz
pcsabat #59727 üzenetére
Nem hoz semmi pluszt, van róla pár teszt Youtube-on is, az erősebb konfigoknál még lassulást is okozott abban a videóban, amit én láttam. Nálam még hibás is az egész rendszer, mert bármely játéknál ha Full Screenben van, Alt+Tab után lefagy az egész rendszer, és hard reset-tel lehet életet lehelni bele. Szóval én még nem ajánlom lefrissíteni, nekem lassabb lett még a rendszer felállása is.
-
válasz
pcsabat #35834 üzenetére
Minden infómorzsáért előre köszi
Nekem nemrég volt egy ilyen problémám, dokumentálhatóan nem tudtam megoldani, 1x csak eltűnt - hogy frissítés vagy egyéb környezeti változó hozta a jobbulást, nem tudom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 3
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Windows 11
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest