- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
Yodamest #31286 üzenetére
Hali!
Nálam sincs ez a hiba, bár én konzekvensen a Utorrent 2.2.1 -et hazsnálom, és ez erősen javasolt is. Első, hogy a program NE frissítse magát automatikusan.
Másik: NV vezérlőpult: Videó beállítás, Videó színbeállítás - itt lehet matatni, hátha segít. Nekem nem ez, de hasonló problémára ez utóbbi volt a megoldás, csak át kellett állítanom Nvidia módra. -
spanglee001
addikt
válasz
Yodamest #31288 üzenetére
és az alaplapinál gondolom ott minden okés csak ugye az nem az a minőség
belső csatolós kártyáknál jelentkezik inkább és usb-nél is, az asszony laptopján ott nincs gond
de ha a vga is produkálja akkor már nem tudom mit lehet tenniakkor lehet a windowsban kell valamit mókolni de mit? sokaknál van ez a probléma nemhiszem hogy nincs még rá megoldás
-
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Yodamest #31277 üzenetére
A válasz az 5letedre, mármint hogy nem-e a qbit csinálja a fesztivált, kicsit előbb (#31268) Serious07 megválaszolta, mert nála utorrentet 3.4.5 -nél is ugyanez a jelenég.
Lejátszót, kódek pack-ot, mit használtok?
Nálam VLC-vel hasonló volt a helyzet, de ott a filmeknél mindig ugyanott fordult elő. Tehát ha valahol megakadt, akkor visszatekerve később ugyanott ismét előjött a jelenség. MPC nem csinálja. -
Serious07
csendes tag
válasz
Yodamest #31266 üzenetére
persze töltök fel le én is utorrentet 3.4.5
eddig nem volt hibám nekem se és nemtudom mi okozhatja ezt de most is nézem a mission inpossible legújabb részét és már vagy 5-6 szor beakadt kicsit a hang 1 óra alatt most akk a torrentek okozhatják? nem a kevés táp? vagy szarul van megcsinálva awin10 ezen része? mert a 8.1 enterpriseon ne mcsinálta ezt igaz más volt a videokártya meg a proci de nem okozhatta azt mert késöbb az újak megvételével is ez a probléma továbbra is fentállt -
Istju
senior tag
válasz
Yodamest #31251 üzenetére
Szia.
Nekem is van hasonló hiba. Ha túl sok szálon seedelsz, töltesz le, akkor a merevlemez nem bírja követni az ide oda járatot:-) Ennél a Brrrr -nél az egyik procimagom teljesítménye egy pillanat alatt 100% ra ugrik. Több memória, illetve a memóriában létrehozott ramdisk cashe célból, szerintem orvosolhatja a problémát. Melyik klienst használod torrentezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest