Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tordaitibi #87366 üzenetére
Felraktam a VLC-t, ezt konkrétan alapból berakta minden videóformátum alá, alapértelmezettnek.
Ha meg megpróbálom berakni a gépházban, az alapértelmezett videólejátszónak a MPC-HC-t, konkrétan mintha semmire raktam volna, mert csak a plusz jelet hagyja ott, hogy válasszak valamit. VLC-t, pedig egyből elfogadja. Én már nem értem.
Alapból rendszergazdai jogokat adtam magamnak, szóval nem értem, hogyha a VLC-vel nincs baja, akkor az MPC-HC-val mégis mi a fészkes fene baja van, hogy konkrétan el se indítja?
Az már más kérdés, hogy azért akartam eleve használni, mert van hozzá normális androidos távvezérlő, de még azt se tudom használni, mert hiába írom be az ip-t, portot, nem csatlakozik. Windows Defenderben pedig még kivételekhez sem tudom adni. Nagyon pikkel valamiért a rendszer erre.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest