Hirdetés
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Valószínű a kollégát elviszi az infarktus, ha valami 5 helyett 10 másodpercet tölt. Mondván halál mindenre ami az SSD előtt volt!
Sosem értettem, hogy az emberek egy amúgy is rohanó világban mégis hova kapkodnak még?
A másik fele az, hogy amikor megvettem a gépet, akkor még SSD-vel igen drágán lehetett volna venni új ketyerét.
Amire használom, arra (jelenleg) ez bőven elegendő.
Nem fogok csak azért valamibe pénzt ölni, mert jaj de szuper új, meg lerajtolja a másik gépeket.
Minek?
Ez olyan, mintha a lakásom és a munkahelyem közti távolságra egy pl. Opel Astra helyett Ford Mustangot vennék. Mondván amíg az Astra a 3-ast keresi a Hungárián, én addigra 2-esben az Árpád hídnál vagyok.
Ennek a körnek a vége pedig maximum a fütyülő skálázása lenne, semmi más.Alanyi joga tudtommal mindenkinek olyan gépet, rendszert, telefont, autót, stb. dolgot használni ami neki tetszik.
Életünk végén majd ugyanúgy vagy a kazánba sütnek ropogósra vagy gilisztapartit csinálnak.
Addig pedig lehet nyugodtan élvezni az életet mindennemű #deszaratiéd duma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Apple Watch
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen processzort vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest