Hirdetés
- Google Pixel topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik
 - Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone

- 

Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
Én elhiszem neked jó. Te is elhiszed cserébe nekem és sok-sok másik embernek pedig feleslegesen ébresztgeti? Nem kitaláljuk, gondolhatod. Beírtad Google-ba amit mondtam? Ugyanaz a Win másoknak akkor miért ébreszt? Plz.
Nem más mint az az elterjedt hiba, amikor sokaknak nem jött fel a start menü, appok elakadtak a splash screennél mert összekakálta magát az UWP alrendszer. Akinél nem jött elő az nem hitte el másnak...
Megnéznél ennyit kíváncsiságból: ha SSD rendszer + HDD tárolás felállás van nálad is, akkor amikor a HDD az alap 20 perc tétlenség után elaludt, manuálisan keress egy áruházi frissítést vagy WU és figyeld felébreszti-e. Mert ugye nem kéne hiszen nincs D: meghajtón semmi app és egyéb. Az elmúlt évben a barbár megoldással kerültem ki a témát, lehúztam a tápról a tároló HDD-t.
Gondolom neked a kép thumbnaileket se piszkálja, nálam őszi 1709 óta egy újraindítás után feleslegesen újragenerálja a Win. Rákerestem, találkoztam ilyen panasszal. Starting with Windows 10 Fall Creators Update, Windows keeps automatically deleting the thumbnail cache after a restart or a shutdown, so File Explorer has to recreate the thumbnails again.
Csak registry mókolással lehet kijavítani. Ide lassan már felesleges lesz hibákról írni, mert mindig jön valaki és megmagyarázza "én vagyok a világ közepe mivel nálam jó, akkor nem a Win a rossz, te vagy a hülye"

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Google Pixel topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Könyvajánló
 - Okos Otthon / Smart Home
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - Milyen TV-t vegyek?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - További aktív témák...

- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
 - Antivírus szoftverek, VPN
 - Keresem a Barkács Balázs Játékokat
 - Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
 - Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office

- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
 - Update 11.03. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
 - Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest