Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- 
			  Mobilarena Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót! 
 (Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

janos666 nagyúr Ez szerintem rossz érv, mert ezzel a lendülettel rengeteg visszafelé-kompatibilitásért felelős dolgot ki lehetne hagyni a telepítőből és opcionálisan letölthetővé tenni (vagy amit én preferálnék ez esetben, hogy a lemezről is telepíthetővé tenni). A NET3 szerintem különösen fura, hogy ilyen szürke bárány, hogy máig rajta van a telepítőlemezen (ahogy legutóbb néztem, a Win10 ISO-ban is), de bonyolultabb onnan telepíteni, mint letöltetni, holott szerintem még a Win10-nek is illene feltennie alapértelmezésben, ha már ennyi más hasonlót, elavult/kompatibilitási componenst feltelepít. Én sem jutok manapság sem messzire a NET3 nélkül, pedig update mániás vagyok, mindig minden szoftverből/driver-ből a lehető legfrissebbet szeretem használni, ha módomban áll. Más: Ti rá tudtátok már venni Cortana-t, hogy beszéljen? Vagy nem is kéne neki? 
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő