Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
SharpSA
üzenetére
Ja, ezt láttam, csak kicsit félreértettem, amit írtál.
Most nem tudom megnézni azt, hogy van-e lehetőség több küldőt felvenni - azaz, a felületen megjeleníteni a feladó mezőt, és módosítani azt tetszőlegesre - de ha nincs, akkor ez nekem, mint írtam is, nem lesz jó.NGA: az x32/x64 , főleg operációs rendszernél nem szeretném-nem szeretném kérdése: ha a hardver nem támogatja - legfőképpen, mert a processzor nem tud 64 bites utasításkészleteket - akkor elvileg fel sem települ a 64 bites operációs rendszer. Abban igazad van, hogy lehet olyan eset, hogy egy régebbi, de már 64 bites környezet valamely tagjára nincs, vagy nem jól működő 64 bites driver van, ez esetben lehet kékhalál, de nem a hardver, hanem a driver hibájából. Persze, ez a felhasználónak édesmindegy ugye, mert van a "megy" és a "nem megy" állapot, a háttér ok nem feltétlen számít. Ezzel együtt, szerintem ha 32 bites op.rendszerrel ment, és a hardver egyébként támogatná a 64 bitet, akkor valamelyik driver lesz a ludas, és ez általában az eseménynaplóban található logokban meg is jelenik.
szunyi777: így már értem, amire gondoltál, és igazad van.
A hibakeresés és elhárítás már magasabb szintű tudást feltételez, mint a next-next-finish. 
t72killer: ha ez valóban így működik, az nagyon gáz..

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A hibakeresés és elhárítás már magasabb szintű tudást feltételez, mint a next-next-finish.