Hirdetés
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kaci84
üzenetére
A revi oldalán rámész a download mega linkre, bejön egy shrinkme oldal, ahol bármire kattintasz bejön egy akármilyen oldal. Nem a Mega oldal jött be. És ez a lényeg. Te innen erről az akármiről, és nem pedig a Megáról letöltöttél egy zip fájlt, amiben volt egy setup.exe nevű telepítő. De mivel fogalmad sincs, hogy ez mi, ezért elindítottad. De megnéztem a kedvedért: [link] Trójai.
-
King Unique
titán
válasz
Kaci84
üzenetére
A Windows 10 topikban értelemszerűen a hivatalos, a Microsoft által kiadott Windows 10 telepítése a téma, nem a ReviOS és egyéb 3rd party tákolmányoké... Az utóbbival kapcsolatban eleve annak készítőjénél kellene érdeklődni, elolvasni a weboldalán lévő információkat, ahol egyébként van telepítési útmutató, ami világosan szemlélteti a lépéseket.
-
Kaci84
őstag
válasz
Kaci84
üzenetére
Ami kimaradt: Korábban sokat használtam az oldalt és nem volt gond és mások szerint is jó cucc. Csak azért mertem leszedni, mert évek óta nem hallottam rosszat csak jót. Aúgy nem szeretem az össze-vissza irányítgatós oldalakat. YT-on is néztem, hogy így kell leszedni. Mondom jó a Revi srácoknak is kell reklám bevétel. Letöltött exe-t se indítanék el, de ez a Win már csak addig marad amig USB-re felteszem.
Közbe Redditen azt olvasom nem érdmes most használni a fentiek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- További aktív témák...
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest