- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Kaci84 #146204 üzenetére
Ez gondolom csak valami vicc akart lenni, mert nyilván nem hivatalos Windows 10-kiadás a ReviOS és társai...
Az a hivatalos Windows 10, amit a Microsoft kiad, azon ISO-fáj, ami pl. a Microsoft szoftverletöltő oldaláról tölthető le.
Ha valaki adott esetben pl. rossz topikban teszi fel a kérdését vagy nem megengedett (pl. warez) / offos / egyéb oda nem illő témát feszeget, akkor annyira nem meglepő, ha ezt ilyenkor jogosan megemlítik, nincs ebben semmi. Ahol mivel ez a topik elsődlegesen eleve a Microsoft által kiadott Windows 10-zel és nem a 3rd party összevissza módosított tákolmányokkal foglalkozik, ezért ebben az esetben szintén nem meglepő, hogy meg lett említve. Az, hogy neked nincs arra ingered, hogy ezt logikusan átgondold és belásd, az már egyéni probléma...
-
törölt tag
válasz
Kaci84 #146199 üzenetére
A revi oldalán rámész a download mega linkre, bejön egy shrinkme oldal, ahol bármire kattintasz bejön egy akármilyen oldal. Nem a Mega oldal jött be. És ez a lényeg. Te innen erről az akármiről, és nem pedig a Megáról letöltöttél egy zip fájlt, amiben volt egy setup.exe nevű telepítő. De mivel fogalmad sincs, hogy ez mi, ezért elindítottad. De megnéztem a kedvedért: [link] Trójai.
-
King Unique
titán
válasz
Kaci84 #146199 üzenetére
A Windows 10 topikban értelemszerűen a hivatalos, a Microsoft által kiadott Windows 10 telepítése a téma, nem a ReviOS és egyéb 3rd party tákolmányoké... Az utóbbival kapcsolatban eleve annak készítőjénél kellene érdeklődni, elolvasni a weboldalán lévő információkat, ahol egyébként van telepítési útmutató, ami világosan szemlélteti a lépéseket.
-
Kaci84
őstag
válasz
Kaci84 #146199 üzenetére
Ami kimaradt: Korábban sokat használtam az oldalt és nem volt gond és mások szerint is jó cucc. Csak azért mertem leszedni, mert évek óta nem hallottam rosszat csak jót. Aúgy nem szeretem az össze-vissza irányítgatós oldalakat. YT-on is néztem, hogy így kell leszedni. Mondom jó a Revi srácoknak is kell reklám bevétel. Letöltött exe-t se indítanék el, de ez a Win már csak addig marad amig USB-re felteszem.
Közbe Redditen azt olvasom nem érdmes most használni a fentiek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest